Poverlovici vrea victoria pentru a urca pe locurile fruntașe

13 Oct. 2011, 14:52 Liga 2
Poverlovici vrea victoria** pentru a urca pe locurile fruntașe

FC Botoșani are șansa să urce în clasamentul seriei I a ligii secunde până pe primele trei locuri dacă va obține șase puncte din meciurile cu FC Snagov și Callatis Mangalia. Jucătorii echipei FC Botoșani sunt optimiști și consideră că acest obiectiv este unul realizabil.

„Toată concentrarea noastră este asupra meciului de duminică. Vrem trei puncte dacă o să fim la fel de concentrați ca la ultima etapă. Sunt sigur că le vom obține și apoi ne vom gândi la meciul de la Mangalia”, a spus fundașul Andrei Poverlovici.

Poverlovici speră ca echipa să nu mai facă pași greșiți până la finalul turului de campionat și să termine pe unul din primele locuri în clasament. Acesta este optimist că FC Botoșani va câștiga toate meciurile de pe teren propriu.

„Pentru început jumătate dintre echipele din seria noastră și-au propus promovare. Și noi am început destul de greu. Suntem o echipă cu jucători noi. Cred că de acum putem spera la mai bine, să intrăm în obiectivul nostru care ne-a fost pus și să nu mai ieșim de acolo. Să putem sta liniștiți și să nu mai dăm ocazia nimănui să se ia de noi. Cel puțin acasă nu cred că o să fie probleme”, a spus Andrei Poverlovici.

„E loc de mai bine. Sper ca de la etapă la etapă să fie din ce în ce mai bine și să îmi aduc aportul mai mult asupra rezultatelor și jocului echipei. Eu sper să fim cât mai aproape de locurile fruntașe”, a adăugat fundașul.

Cât privește adversarii la promovare, fundașul central al FC Botoșani consideră că Delta Tulcea și Săgeata Năvodari sunt două echipe bune care se vor lupta până la finalul campionatului pentru accederea în primul eșalon.

„Tulcea are o echipă bună. Am făcut 0-0 deși toată lumea și-ar fi dorit o victorie. De asemenea, Săgeata Năvodari este o echipă cu jucători buni. Cu noi nu și-au putut arăta valoarea datorită jocului nostru”, a mai spus Andrei Poverlovici.

Sursa: btonline.ro

13 Oct. 2011, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă