Poverlovici și Frunză lipsesc în derby, Cârjan e incert!

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 14:04 Liga 2
Poverlovici și Frunză lipsesc în derby,** Cârjan e incert!

Atât FC Botoșani cât și CF Brăila au indisponibili pentru partida de vineri ce va avea loc de la ora 11.00, pe stadionul Municipal. FC Botoșani nu se va putea baza pe fundașul central Andrei Poverlovici, iar CF Brăila nu îl va avea pe teren pe Sorin Frunză, cel mai important jucător din lot.  

Cristi Popovici, antrenorul principal alFC Botoșani spune că în formula start ar putea apărea câteva modificări față de meciul de la Slobozia. În primul rând vor reveni mijlocașul Marius Croitoru și căpitanul Ciprian Dinu. În schimb, va lipsi fundașul central Andrei Poverlovici iar golgheterul George Cârjan este incert.  

„Aproape după fiecare etapă a survenit cel puțin câte o modificare. Vom vedea până la ora jocului. Poverlovici este suspendat pentru meciul cu Brăila. Cârjan a avut o problemă. S-a oprit pe finalul antrenamentului. Este sub tratament. O să-l menajez, o să facă antrenament separat. Sper să fie ok la ora meciului. În rest, toată lumea este validă”, a precizat Cristi Popovici.

Cu probleme de lot se confruntă și CF Brăila. Sorin Frunză, cel mai important jucător din lotul brăilenilor este accidentat și nu va putea evolua pe Municipal. În schimb, vor juca Bălțoi sau Sânmărtean, jucători cu experiență și care au evoluat în prima ligă.

„Frunză este un jucător bun în lotul Brăilei cum mai au foarte mulți. E o echipă cu experiență. Sunt foarte mulți jucători care au evoluat pe la divizia A. Vorbim de Câmpeanu, Bălțoi, Ivan, Sânmărtean. Sunt jucători buni. Nu știu cât de mult poate conta absența lui Frunză pentru că și ei au un lot numeros și destul de valoros”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

Sursa: Bt online
Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă