Portarul de la Performanța Ighiu visează să joace cândva cu UTA în prima ligă. Roberto Bodea: „Fiecare meci este un test! Vrem cât mai multe victorii”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2015, 17:55 Liga 2
Portarul de la Performanța Ighiu visează să joace cândva cu UTA în prima ligă. **Roberto Bodea:

Portarul echipei de liga a III-a Performanța Ighiu, Roberto Bodea, s-a acomodat repede cu atmosfera din cadrul lotului pregătit de Adorian Himcinschi.  Goalkeeperul în vârstă de 22 de ani, venit în vară de la UTA  Arad, dă randament în poarta nou-promovatei din județul Alba, echipă clasată pe locul 6 în seria IV-a.  

„Am venit la Ighiu pentru a face performanță. Unitatea, grupul solid s-au dovedit a fi atuurile noastre în acest start bun de sezon. Sper să îmi ajut în continuare colegii, împreună să adunăm cât mai multe victorii și să urcăm în clasament. Pentru mine fiacare meci e un test și încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenamente pentru al putea trece cu brio”, a declarat portarul ce a învățat ABC-ul fotbalului la echipa de juniori a celor de la UTA Arad.  „Bodea este un portar de valoare, de asta l-am adus la echipă. Sper ca în jocurile rămase să dea dovada de același echilibru și să aducă același aport ca și până acum”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

Bodea: „Ar fi o onoare să joc cu UTA în Liga 1!”

Roberto Bodea vrea să ajungă în atenția echipelor de nivel superior. Acesta a vorbit și despre echipa din orașul său natal.  „Sper ca prin evoluțiile mele să pot atrage atenția pentru o nouă experiență la un nivel mai înalt. Mereu sunt la curent cu ce se întâmplă la UTA și țin legătura cu foștii colegi și antrenori. UTA joacă cu mulți juniori din propria pepinieră anul acesta, și se dorește creșterea acestora în valoare pe lângă cei tineri și experimentați. Consider că orice fotbalist își dorește să evolueze în prima ligă cu echipa lui de suflet din orașul unde s-a născut, și pentru mine  ar fi o onoare să apăr cu Aradul în Liga 1, acolo unde e locul >”, a mai spus Roberto, aflat sub contract cu Ighiul până la finalul sezonului.

Text și foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 06 Oct. 2015, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă