Popescu despre meciul cu CF Brăila: „Sper să nu ne surprindă cu nimic”

18 Aug. 2011, 15:44 Liga 2
Popescu despre meciul cu CF Brăila:**

Antrenorul principal al FC Botoșani, Marius Popescu, a vorbit despre primul meci oficial din noul sezon al Ligii a II-a, cu CF Brăila. Tehnicianul este conștient că adversarul de sâmbătă este mai puțin pregătit și suferă la omogenitate, însă este prudent înaintea confruntării pentru că în lotul brăilenilor se regăsesc fotbaliști cu experiență.

„Au opt-nouă titulari față de anul trecut. Pot să sufere la omogenitate, dar sunt jucători cu state vechi în divizia B și chiar unii în divizia A. Echipele de genul acesta nu foarte imprevizibile. Noi respectăm orice adversar, dar nu ne temem. Vom juca, vom încerca să punem în practică ce am făcut până acum. E un context special fiind acasă. O componență nouă a staff-ului tehnic, a lotului. Sunt niște repere care ar trebui să ne dea curaj”, a spus Marius Popescu pentru btonline.ro

Totodată, antrenorul botoșănenilor spune că are informații despre CF Brăila și că speră să nu fie surprins cu nimic. „Am urmărit meciurile echipelor din seria noastră. Spre exemplu, cei de la Brăila au suferit mari schimbări de la începutul pregătirii și până la final. Sunt foarte mulți jucători noi. Îi cunosc, am informații despre ei și sper să nu ne surprindă cu nimic”.

Acsinte e primul căpitan

Primul căpitan al FC Botoșani în noul sezon al Ligii a II-a va fi fundașul stânga Florin Acsinte, chiar dacă inițial, Marius Popescu stabilize ca atacantul Marius Matei să fie cel care va purta banderola. Cel mia probabil, fostul jucător al Oțelului va fi rezervă contra Brăilei.

„Având în vedere CV-ului lui Matei care a jucat în liga I la Vaslui, Galați am decis că poate să poarte banderola. Depinde de el să o păstreze prin ceea ce face în teren. Prima dată să demonstreze în teren și apoi este capacitatea de a se face înțeles în vestiar”, a spus Popescu.

Partida dintre FC Botoșani și CF Brăila se va juca sâmbătă, de la ora 11:00. Găină Cristian Sava (Bacău) arbitrează această întâlnire, iar ca asistenți îi va avea pe George Marian Fridl (Comănești) și Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț).

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Dan HRITCU

18 Aug. 2011, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă