Popa: „Vreau să jucăm prost și să batem liderul!”

06 Oct. 2011, 14:26 Liga 2
Popa:**

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că își doreșce ca echipa sa să dea dovadă de pragmatism în meciul de sâmbătă cu Viitorul Constanța și să câștige cele trei puncte chiar dacă va juca prost.

„Este un joc important pentru ambele echipe și îmi doresc să-l câștigăm. Vreau să jucăm prost și să luăm cele trei puncte, aștept de la elevii mei să se mobilizeze în fața unui adversar redutabil și să nu mai facă greșelile individuale din ultimele meciuri. Vreau ca echipa mea să fie pragmatică sâmbătă și să obțină cele trei puncte, chiar dacă nu va juca atât de bine”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul ieșenilor a adăugat că se confruntă în continuare cu o lipsă de omogenitate la echipă și admite că mai are nevoie de timp pentru a forma o echipă capabilă să promoveze. „Nu este de ajuns să aduci 15-16 jucători la o echipă pentru ca ea să promoveze. Trebuie formată o echipă mai întâi. Eu sper să trec cât mai repede peste acest aspect al omogenizării și să găsesc metoda de a închega cât mai repede echipa”, a mai spus Popa, care consieră că în iarnă, atunci când echipa își diminuase șansele la promovare, trebuia regândită strategia în Copou: „Această echipă nu mai avea nicio șansă la promovare în iarnă. Atunci trebuia formată o nouă echipă”.

Articol scris de Narcis Pohoață

06 Oct. 2011, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă