Popa și-a premiat jucătorii după victoria cu Viitorul

11 Oct. 2011, 17:31 Liga 2
Popa și-a premiat jucătorii** după victoria cu Viitorul

După primul succes în ultimele trei jocuri, 1-0 cu fostul lider al Seriei I din liga secundă la fotbal, Viitorul Constanța, antrenorul Ionuț Popa a decis să renunțe la restricțiile pe care le-a impus și să le acorde elevilor săi o zi liberă. În consecință, imediat după jocul de sâmbătă, Claudiu Tudor și compania au primit liber până ieri după-amiază, când a fost programat primul antrenament al săptămânii.

Aceasta este prima zi liberă pe care fotbaliștii ieșeni au primit-o de când a venit Popa antrenor la Clubul Sportiv Municipal Studențesc (CSMS). Managerul Leo Grozavu a recunoscut că jocul scârțâie încă, dar s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor ieșeni. „După atâtea săptămâni de tensiune, băieții meritau o zi liberă, mai ales că am câștigat un meci foarte greu, cu Viitorul Constanța. Este prima lor zi liberă în ultima perioadă, de când Ionuț Popa a venit la echipă. Sunt mulțumit de atitudinea pe care au arătat-o jucătorii noștri în meciul cu Viitorul, dar jocul este încă departe de ce așteptăm noi”, a declarat managerul Leo Grozavu.

Etapa viitoare, sâmbătă, CSMS va întâlni în deplasare pe CS Otopeni, un meci complicat, chiar dacă ilfovenii au ajuns pe ultimul loc în clasament. Până atunci, șeful clubului din Copou speră ca măcar mâine comisiile federației să ia o decizie în privința memoriului depus după meciul cu FC Snagov, din etapa 4. „Nu înțeleg de ce se tergiversează atât de mult această speță. Lucrurile sunt foarte clare și ar trebui deja să se dea un verdict. Sper ca măcar miercuri să avem un răspuns din partea FRF. Oricum, noi ne concentrăm în continuare pe lupta din campionat, pentru că sâmbătă ne așteaptă un joc foarte greu, în deplasare, la CS Otopeni. Vom întâlni o echipă disperată, care a ajuns pe ultimul loc, dar care are jucători foarte buni, mai ales în partidele de pe teren propriu. Trebuie să fim atenți, pentru că nu va fi o partidă deloc ușoară”, a mai spus Leo Grozavu.

Sursa: sport.bzi.ro

11 Oct. 2011, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă