Popa: „Herghelegiu și-a câștigat locul de titular”

26 Feb. 2012, 17:12 Liga 2
Popa:** „Herghelegiu și-a câștigat locul de titular

Folosit sporadic în primul unsprezece în turul campionatului, atacantul ieșean Andrei Herghelegiu și-a câștigat dreptul de a face parte din prima echipă a lui CSMS Iași în retur. Cele opt goluri marcate de atacant în primele șapte meciuri amicale disputate în această iarnă l-au convins pe antrenorul Ionuț Popa să-l includă în echipa de bază, în cazul în care jucătorul nu va avea probleme medicale.

„După cum a jucat în amicale, e clar că Herghelegiu va fi titular în campionat. A fost omul nostru de gol, a marcat aproape în fiecare meci. Totul e să-l țină această formă ți în campionat, nu doar în amicale. Acum trebuie să găsesc un jucător care să joace lângă el. Am încercat mai multe variante, cu Onofraș, Ciucur, Brajkovic și Gado, sper să găsesc o soluție. Ciucur a jucat cu Tiraspol avansat și a făcut-o foarte bine”, a declarat Ionuț Popa.

Menajat la Tiraspol

În ultimul amical, cu FC Tiraspol, Herghelegiu nu a jucat, acuzând o ușoară accidentare, în aceeași situație fiind și Bădic. „Bădic și Herghelegiu au fost loviți în meciul de joi cu Milsami Orhei și medicul a decis să-i scoată din antrenament. Nu cred că este ceva grav, dar nu i-am folosit cu Tiraspol, pentru a-i menaja. Probabil au niște contuzii ușoare”, a subliniat Popa.

Pe lângă cei doi, Popa nu l-a folosit nici pe Straton, care a plecat încă de joi acasă, invocând probleme personale. „Straton mi-a spus joi că are probleme personale serioase acasă și nu se poate concentra. L-am învoit și a plecat, iar de atunci nu mai știu nimic de el. Sper ca marți să vină la echipă și să nu fie vorba despre altceva. Din câte știu, el are o clauză în contract și poate pleca”, a punctat Popică.

Articol scris de Narcis Pohoață

26 Feb. 2012, 17:12 Liga 2
Pe aceeași temă