Poliștii timișoreni sunt în gardă înainte de partidei de la Dej. Croitoru: ”Mizăm și pe aspectul psihic după victoria cu Rapid.” Mera: ”Sperăm să ne scoată din pasa proastă din campionat”

Anda DELIU 30 Oct. 2021, 16:13 Liga 2
Poliștii timișoreni sunt în gardă înainte de partidei de la Dej. Croitoru: ”Mizăm și pe aspectul psihic după victoria cu Rapid.” Mera: ”Sperăm să ne scoată din pasa proastă din campionat”

După succesul cu Rapid din Cupa României (scor 2-0), Poli Timișoara revine la partidele din Liga 2, cu deplasarea de la Dej, din cadrul etapei a 12-a. Unirea stă mai bine în clasament și are un lot foarte tânăr și plin de energie, iar alb-violeții consideră că meciul va fi unul complicat pentru ei.

Victoria cu Rapid a reparat moralul echipei

Poli stă rău în clasament, iar succesul din Cupa României nu ajută decât la capitolul moral. Nicolae Croitoru știe acest lucru, mai ales că e prima victorie cu el ca antrenor, după două eșecuri în campionat (0-1 la Slobozia și 1-3 cu Ripensia).

”Suntem îngrijorați în același timp, pentru că timpul până la jocul de la Dej este foarte scurt. Noi sperăm ca din punct de vedere fizic să reușim să ne refacem. Mizăm și pe aspectul psihic, pentru că victoria cu Rapidul sper să ne asigure un moral bun și sperăm ca la Dej să reușim să obținem un rezultat pozitiv de care avem foarte mare nevoie”, a spus antrenorul Politehnicii.

Refacerea, subiect de îngrijorare pentru antrenor

Timișorenii nu au un lot numeros numeric, în care mai au jucători indisponibili. De aceea, refacerea echipei e vitală pentru antrenor. ”Este o echipă care joacă cu foarte mult entuziasm, cu foarte mare angajament, un joc direct pe poartă. Din păcate, nu ne-am fi dorit lucrul acesta, dar asta este. Sperăm să găsim cele mai bune metode să contracarăm jocul lor și să reușim să refacem jucătorii și să fim la un nivel optim duminică, Este greu. A fost mai greu un meci cu Ripensia decât un meci cu Rapid. Acesta este fotbalul”, a mai adăugat Croitoru despre jocul cu Unirea Dej.

Echipa trebuie să rămână modestă, transmite căpitanul Mera

Căpitanul Ioan Mera a punctat că toți jucătorii trebuie să rămână modești, chiar dacă au eliminat Rapid în optimile Cupei României.

”Sper ca meciul de la Dej să ne scoată din pasa proastă pe care o traversăm în campionat și să adunăm puncte, pentru că suntem foarte jos în clasament. Cu siguranță cu Dejul o să fie un meci greu, pentru că Dejul joacă bine acasă, au o echipă tânără. Nu au pierdut foarte multe meciuri acasă și noi dacă mergem și intrăm pe vârfuri că am câștigat cu Rapidul în Cupă, putem venim fără niciun punct de acolo. Trebuie să intrăm mai motivați, mai răi în teren și să dăm totul pentru Poli Timișoara. Asta îmi doresc pentru meciul de duminică”, a punctat Mera.

Cu 10 puncte acumulate în 11 meciuri, Poli Timișoara e pe locul 15 în campionatul Ligii 2. Unirea Dej stă mai bine și ocupă locul 14, cu 12 puncte. Meciul de la Dej are loc duminică, de la ora 13:00.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-doar-trei-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-1100-mai-nou-se-joaca-si-la-insuratei-partide-de-esalon-secund-unde-primul-oaspete-este-poli-iasi-19207841

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-timisoara-a-avut-doar-sase-rezerve-la-victoria-cu-rapid-nicolae-croitoru-a-pedepsit-jucatori-sper-sa-fie-o-masura-care-sa-aiba-efect-19207691

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/nicolae-croitoru-la-prima-victorie-ca-antrenor-al-politehnicii-si-ce-victorie-asta-ne-demonstreaza-ca-putem-ioan-mera-intepaturi-pentru-coecipieri-si-ganduri-pentru-jocul-cu-uni-19207670

Anda DELIU 30 Oct. 2021, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă