Poli Timișoara s-a întors în curtea școlii! Fotbaliștii alb-violeți au jucat un meci cu elevii din Peciu Nou | FOTO

Anda DELIU 17 Nov. 2021, 21:18 Liga 2

Fotbaliștii Politehnicii Timișoara nu au avut parte miercuri dimineață de antrenamentul obișnuit de pe Știința. Echipa a mers în comuna Peciu Nou, din sudul județului Timiș, unde a susținut un meci demonstrativ pentru elevii de la liceul teoretic din localitate.

Elevii I-au ”bătut” pe fotbaliști

Meciul demonstrativ din curtea școlii a început de la ora 11:00. Elevii s-au impus cu 5-3, iar de pe margine au răsunat mereu la boxe cântece poliste. La centru a fost arbitru Lucian Dobre, antrenorul secund al echipei, iar jucătorii au dat și autografe și au făcut poze cu elevii.

Cel mai solicitat a fost Roberto Hațegan, poreclit ”Tiktok” și obișnuit cu stilul dezinvolt american, stat în care a crescut.

Au jucat alături de elevi Rareș Murariu – Cristian Scutaru, Denis Radu, Rareș Lazăr, Roberto Haţegan, Octavian Ursu, Alin Ignea, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea sau Cosmin Bîrnoi.

Din echipa școlii au jucat Denis Marcu – Mihai Oltean, Zoran Carac, Andrei Ganea, Toni Bozbici, Ovidiu Radu, Onisim Hotea, Andrei Ursu, Flavius Titu şi Valentin Lungu (ultimii doi profesori).

Jucătorii poliști, plăcut surprinși de atmosfera de la Peciu Nou

Atmosfera din satul bănățean aflat la 23 de km de Timișoara, denumit după orașul maghiar Pecs (pe vremea Imperiului), I-a surprins plăcut pe jucători.

Rareș Murariu a recunoscut că nu se aștepta la așa o primire. ”Ei au venit cu poftă de a juca, şi noi la fel. A fost o acţiune frumoasă. Ne amintim şi noi de când eram la liceu şi ne uitam la fotbal la televizor, vedeam jucători şi păşeam pe terenurile de sport. A fost o plăcere să fim alături de copii, să-i vedem fericiţi… Sincer nu mă aşteptam să fim întâmpinaţi astfel, mă bucur că sunt copii care chiar iubesc sportul şi fotbalul. Îndemnăm copiii să meargă la sport, nu neapărat fotbal, orice sport, pentru că ajut”, a spus goalkeeperul Murariu.

Vizita echipei alb-violete la Liceului Teoretic Peciu Nou a reluat proiectul ”Poli vine în curtea şcolii!”, inițiat alături de Sport21, un program derulat de Asociația Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii.

Foto: Politehnica Timișoara și Sport21

Anda DELIU 17 Nov. 2021, 21:18 Liga 2
Pe aceeași temă