Poli Timișoara, cu lotul decimat în prima deplasare din acest sezon, la Râmnicu Vâlcea. Cum vede Bogdan Andone meciul cu CS Comunal Șelimbăr

Anda DELIU 11 Aug. 2022, 18:13 Liga 2

Poli Timișoara are prima deplasare din acest sezon de Liga 2 pe terenul echipei CS Comunal Șelimbăr, una dintre cele cinci care în această ediție de campionat nu au dreptul la promovarea în prima ligă.

Situația din lotul alb-violeților este una complicată, deoarece sunt foarte mulți indisponibili. Chiar și așa, după victoria din prima rundă, 1-0 acasă cu Unirea Constanța, poliștii vor să continue pe linia rezultatelor pozitive.

  • CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara, din etapa a 2-a a Ligii 2, se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, acolo unde sibienii își dispută cel puțin și în 2022 meciurile de acasă.

Mulți absenți la Poli Timișoara. Bogdan Andone: ”Suntem la un nivel destul de bun”

Pentru acest meci este suspendat Denis Radu, eliminat cu Unirea Constanța, iar din motive medicale vor lipsi Cristian Bocșan, Tudor Moțiu, Cosmin Huminic, Luchian Gologan și Daniel Benzar.

E așteptat să revină, în schimb, Adrian Zaluschi, tot după o accidentare.

”Urmează un meci dificil. Cum, de fapt, vor fi toate meciurile, pentru că am văzut și în prima etapă că au fost surprize. Toate echipele se agață de puncte, este un sezon regulat în care se joacă doar turul, sunt meciuri puține, de!, nu sunt foarte multe puncte. Noi ne-am pregătit bine, suntem la un nivel destul de bun, am mai câștigat câteva zile de pregătire. Sperăm ca la meciul de sâmbătă vom arată bine din punct de vedere fizic și vom reuși să obținem un rezultat pozitiv. Primul joc nu a fost ceea ce ne-am dorit ca ritm de joc, ca intensitate. Sper să ne ajute și vremea. Sâmbătă a fost o căldură sufocantă și o parte dintre băieți au vomitat înaintea jocului. Cred că e prima dată de când antrenez și sunt atâtea probleme”, a declarat Bogdan Andone.

Șelimbăr, ”o echipă arțăgoasă”, în opinia lui Andone

Antrenorul polist a studiat deja adversarul, care s-a impus cu 1-0, tot acasă, cu FC Brașov, în prima rundă.

”Este o echipă omogenă, care joacă de foarte mult timp împreună. O echipă arțăgoasă, care încearcă să pună presiune pe adversar cu multe mingi duse spre poartă. Dar și noi, la rândul nostru, avem atuurile noastre, jucători cu experiență, cu calitate în atac și trebuie să profităm de calitatea și de valoarea jucătorilor noștri, ca să facem diferența în jocul de sâmbătă”, a mai spus antrenorul Politehnicii.

Karol Plantak: ”Sunt mândru că sunt aici, sunt motivat să arată fanilor ce pot face”

Deși Poli nu a arătat grozav la meciul cu Unirea Constanța, croatul Karol Plantak, care nici el nu a impresionat pe teren, spune că a venit la un mare club și e optimist.

”De când am venit am doar lucruri bune de spus despre club și fani. Ni se oferă tot ceea ce avem nevoie. Condițiile sunt bune, terenul e grozav, fanii minunați, facilitățile sunt bune. Sunt mândru că sunt aici, sunt motivat să arată fanilor ce pot face. Sper că vom continua în acest meci cu o victorie, așa cum am făcut în prima etapă. Vom merge la fiecare meci la cele 3 puncte. Am analizat adversarul, este o echipă cu experiență, dar noi avem calitățile noastre. Suntem pregătiți fizic și mental, sper să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a spus Karol Plantak.

Cele două formații care se întâlnesc sâmbătă la Râmnicu Vâlcea, acolo unde joacă Șelimbărul meciurile de acasă, au fiecare câte trei puncte după prima rundă. Poli apare în clasamentul oficial pe locul 7, iar ardelenii, pe 4. Partida va începe de la ora 11:00.

Foto și video: Politehnica Timișoara

Anda DELIU 11 Aug. 2022, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă