Poli Timișoara are probleme de lot înainte de meciul cu Unirea Constanța, echipa rămasă fără antrenor. Dorin Toma are informații proaspete despre adversar: ”Se antrenează foarte serios, ne așteaptă pe noi”

Anda DELIU 19 Aug. 2021, 15:20 Liga 2
Poli Timișoara are probleme de lot înainte de meciul cu Unirea Constanța, echipa rămasă fără antrenor. Dorin Toma are informații proaspete despre adversar: ”Se antrenează foarte serios, ne așteaptă pe noi”

Poli Timișoara pleacă de joi spre litoralul românesc, nu pentru o vacanță, ci pentru partida cu Unirea Constanța, care își joacă meciurile de acasă la Techirghiol.

Fosta Farul a rămas fără staff, după plecările lui Ianis Zicu, George Galamaz și ale colaboratorilor acestora. Chiar și așa, Dorin Toma, antrenorul echipei bănățene, spune că adversarul se pregătește normal și că va fi un meci dificil.

Poli Timișoara nu a mai găsit bilet de avion pentru deplasarea spre Constanța

Poli Timișoara îi are accidentați pe Serediuc și Scutaru, la care a recidivat problema de la început de campionat, iar Denis Radu și Daniel Benzar au și ei probleme medicale.

Echipa pleacă de joi, cu autocarul, cu oprire la București, deoarece, din cauza că românii merg în număr mare la mare, nu s-au mai găsit bilete de avion. Toma pune, interesant, demisia lui Zicu pe seama presiunii, deși motivul real e lipsa condițiilor la club, față de promisiunile făcute.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă întâlnim un adversar care în acest început de campionat nu a reușit să facă niciun punct. Schimbările care s-au petrecut în ultima vreme îi vor motiva și mai mult. Au avut creșteri în joc de la meci la meci, meritau cel puțin un punct din jocul de la Cluj. Din păcate, Ianis Zicu nu a mai rezistat să continue, dar acest lucru poate să motiveze și mai mult echipa”, a spus Dorin Toma.

Dorin Toma spune că formația dobrogeană continuă la fel antrenamentele

Ionuț Cioinac, fostul jucător al lui Poli, a șocat cu declarația sa despre incertitudinea de la echipă, după meciul de la ”U” Cluj fiind pe punctul de a izbucni în plâns.

Chiar și așa, Dorin Toma spune că are informații că Unirea Constanța face antrenamente normale, deși tot stafful a demisionat din cauza lipsei condițiilor.

”Din ce știu eu, echipa se antrenează foarte serios. Chiar am discutat cu cineva din anturajul echipei. Se pregătesc, ne așteaptă pe noi, Poli Timișoara, să încerce să intre în ritm. Sunt problemele lor, pe noi nu ne interesează. Ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”, a mai spus antrenorul lui Poli.

Doru Andrei, ”săgeți” spre Dan Alexa

În unele postări pe Facebook, cea mai recentă a lui Alin Ignea, cu mesajul ”Nu mor caii când vor vechi câini” se simt criticile la fostul antrenor, Dan Alexa.

Nici Doru Andrei, și el ținut pe bancă de ”Chirurg” în sezonul trecut, a căreia impresară avea și jucători la Poli, a spus că nu mai vrea să se repete acea perioadă!

”Ne așteaptă un meci dificil, nu luăm în considerare poziția adversarului în clasament. Noi mergem încrezători și să obținem cele 3 puncte. Știți tot ce s-a întâmplat în perioada cu Dan Alexa. Nu vreau să se mai repete. Am trecut printr-o perioadă grea, nu neapărat că meritam să joc cât mai mult”, a declarat Doru Andrei.

Meciul de la Techirghiol dintre Unirea Constanța și Politehnica Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 11:00. Cu 0 puncte, gazdele sunt pe locul 19, penultimul. Bănățenii au 4 puncte și sunt pe locul 9.

Cinci tineri au semnat primele lor contracte de profesioniști cu clubul timișorean

Altfel, cinci jucători tineri au semnat zilele trecute primele lor contracte de profesioniști cu Poli Timișoara.

Patru dintre ei sunt născuți în 2004 și au semnat pe două sezoane, întrucât clubul nu le-a propus contracte de la 16 ani, iar limita e 19 ani, când se termină junioratul.

Fabian Marincu are 16 ani și a semnat pe trei sezoane. Au semnat Dan Pureca, care evoluează în spatele vârfului, Cosmin Adrian Huminic (fundaș stânga), Ionuț Alexandru Spulber (jucător de banda stângă), Fabian Marincu (mijlocaș central) și Narcis Ionuț Popovici (mijlocaș central).

În altă ordine de idei, Liga2.ro salută și el cel mai recent transfer realizat de echipa feminină de fotbal a clubului Politehnica Timișoara: Teodora Meluță!

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-pe-un-butoi-de-pulbere-ianis-zicu-george-galamaz-si-restul-staffului-tehnic-au-demisionat-viitorul-fostei-echipe-farul-constanta-este-nesigur-19196382

Anda DELIU 19 Aug. 2021, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă