Poli Iași a învins în ceață Știința Miroslava, într-un amical în care Leo Grozavu a testat mai mulți jucători

Narcis POHOAȚĂ 09 Dec. 2022, 13:37 Liga 2

Politehnica Iași și Știința Miroslava, singurele echipe din județul Iași participante în Ligile 2, respectiv 3 au bifat, joi seară, un nou episod al întâlnirilor directe, al patrulea în acest an.

Victorie în ceață pentru Poli Iași

Pe o ceață densă, care a scăzut mult vizibilitatea de pe marginea terenului, Poli Iași și Știința Miroslava s-au întâlnit într-un meci amical pe terenul sintetic din Copou, iar formația de ligă secundă s-a impus cu scorul de 5-1 (1-0).

Iașiul a condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Alexandru Gău (36), iar în repriza secundă s-a desprins, punctând de alte patru ori prin Octavian Cracea (56), Diogo Farcaș (60), Enrichi Finica (71) și Alexandru Hrib (83, din penalty).

Știința a marcat în minutul 80, printr-un autogol al portarului junior Călin Burcă, acesta scăpând în propria poartă un balon trimis înapoi de Kouadio.

RemasterDirector_5122f8b34

Leo Grozavu a testat mai mulți jucători tineri

Antrenorul Leo Grozavu a testat în acest meci mai mulți jucători tineri, atât de la propria academie (Călin Burcă, Diego Fărcaș), cât și de la alte formații (Bogdan Istrătie – Petroșani, Franck Tchassem – Știința Miroslava, Alex Gău – Viitorul Darabani).

De asemenea, antrenorul Politehnicii a vrut să-i vadă la lucru și pe jucătorii pe care Poli i-a împrumutat la alte formații din ligile inferioare, aceștia fiind Alexandru Azoiței (Miroslava), David Ciubăncan (Unirea Ungheni), Dragoș Ungurenașu și Darius Deac (ambii Rapid Brodoc).

Grozavu nu și-a putut face însă o impresie despre cei vizați, în condițiile în care de pe marginea terenului jucătorii abia puteau fi zăriți din cauza ceții dense. Mai mult ca sigur Grozavu îi va mai ține la pregătire pe jucătorii amintiți până la mijlocul săptămânii viitoare, când tot lotul va intra în vacanță.

Moment emoționant creat de suporterii Politehnicii

Înaintea startului partidei, cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria Danielei Șfaițer, soția președintelui Cornel Șfaițer, precum și a fostului jucător și antrenor Dorinel Toiu.

Prezentă la meci, galeria Politehnicii a afișat un banner de susținere pentru conducătorul echipei din Copou, cu mesajul ”Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer”.

Poli Iași: Brînză – Kouadio, Fosu-Mensah, Azoiței, Ciaun – Telcean, Gău – Del Priore, Istrătie, Tchassem – Ciubăncan
Au mai intrat: Burcă – Ungurenașu, Finica, Cracea, Farcaș, Hrib, Anton, Deac
Antrenor: Leo Grozavu

Știința Miroslava: Ciofu – Petrișor, Saizu, Mihăieș, Iurașcu – Alima, Bordeianu – Baban, Cazacu, Sonea – Rz. Costin
Au mai jucat: Acatrinei, Bogleș, Malgarinos, Bârlădeanu, Grigoriu, Enea, Lupu
Antrenor: Tibor Selymes

Rezumat amical Poli Iași – Știința Miroslava 5-1:

https://www.youtube.com/watch?v=s_hdenPmv1w

Foto și video: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-iasi-trage-cu-ochiul-la-vecinii-de-la-uricani-leo-grozavu-va-testa-un-atacant-camerunez-care-s-a-remarcat-la-stiinta-miroslava-tibor-selymes-e-un-jucator-cum-nu-are-poli-19256155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-miscat-repede-pe-piata-transferurilor-primul-fotbalist-legitimat-de-olteni-in-pauza-de-iarna-atacantul-plecat-de-la-poli-iasi-19256120

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-mykhaylo-plokhotnyuk-explica-motivul-despartirii-de-poli-iasi-declaratia-prin-care-ii-va-face-pe-suporteri-sa-regrete-si-mai-mult-plecarea-ucraineanului-19256077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grozavu-incepe-sa-curete-lotul-de-jucatori-straini-poli-iasi-s-a-despartit-de-atacantul-mykhaylo-plokhotnyuk-19255976

Narcis POHOAȚĂ 09 Dec. 2022, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă