Poli Iași trage cu ochiul la vecinii de la Uricani: Leo Grozavu va testa un atacant camerunez care s-a remarcat la Știința Miroslava. Tibor Selymes: ”E un jucător cum nu are Poli”

Narcis POHOAȚĂ 08 Dec. 2022, 11:22 Liga 3
Poli Iași trage cu ochiul la vecinii de la Uricani: Leo Grozavu va testa un atacant camerunez care s-a remarcat la Știința Miroslava. Tibor Selymes: ”E un jucător cum nu are Poli”

După Ionuț Panțîru, Robert Asăvoaei și Denis Ciaun, Poli Iași ar putea transfera, în această iarnă, un nou jucător de la Știința Miroslava.

Este vorba despre Franck Tchassem, un atacant camerunez în vârstă de 23 de ani.

Camerunezul Franck Tchassem se va pregăti în Copou

Cum echipa din Miroslava a încheiat meciurile oficiale din Liga 3 și va intra de vineri în vacanță, atacantul camerunez a primit acceptul conducerii clubului Știința să se pregătească cu Politehnica, în Copou.

Astfel, jucătorul african se va antrena sub comanda antrenorului Leo Grozavu până la mijlocul săptămânii viitoare, când vor pleca în vacanță și ultimii jucători ai grupării de ligă secundă.

Alături de Tchassem, au mai urcat de la Uricani în Copou și tinerii Alexandru Azoiței și Rareș Nazare. Cei doi jucători născuți în 2003 sunt împrumutați chiar de Poli la Știința, iar antrenorul Leo Grozavu vrea să-i testeze în următoarea săptămână.

Totodată, la Iași se vor pregăti și alți tineri pe care Poli i-a trimis sub formă de împrumut la echipe din ligile inferioare: Dragoș Ungurenașu și Darius Deac (Rapid Brodoc) și David Ciubăncan (Unirea Ungheni).

În plus, antrenorul Politehnicii va urmări la lucru și câțiva juniori de perspectivă de la propria academie, între care Diego Farcaș și Dan Condurachi.

Tibor Selymes: ”Tchassem este ce nu are Poli”

Antrenorul Științei Miroslava, fostul internațional Tibor Selymes, a spus despre elevul său Franck Tchassem că este un jucător cu calitate, de forță.

Selymes este de părere că Poli Iași nu are în momentul de față un jucător cu un astfel de profil. ”Franck poate juca în ambele benzi, este jucător de forță, viteză, exact ce nu are Poli Iași. Poate juca și vârf, dar mai mult bandă. Are acceptul nostru să se pregătească cu Poli”, a precizat Tibor Selymes despre jucătorul care înainte să ajungă la Miroslava a mai evoluat în România la Șomuz Fălticeni, tot în Seria 1 a Ligii 3.

  • 5 goluri a înscris Franck Tchassem în acest sezon de Liga 3 pentru Știința Miroslava, din prima parte a campionatului trecând 15 etape

Camerunezul și ceilalți jucători tineri ar putea evolua pentru Poli Iași chiar într-un amical cu Știința Miroslava, meci programat joi seară, de la ora 17:30, în Copou, în nocturnă. Până la intrarea în vacanță, Poli va mai disputa un meci test în familie, duminică sau luni, cu echipa de tineret din cadrul academiei.

Foto: Știința Miroslava

Narcis POHOAȚĂ 08 Dec. 2022, 11:22 Liga 3
Pe aceeași temă