Ploaie și foame de puncte în Crâng

03 May. 2012, 15:57 Liga 2

Noul antrenor al Gloriei Buzău, Marcel Ploae, se afla de ceva timp în standby pentru a prelua cârma acestei echipe, lucru care s-a întâmplat luni. Cel menționat sus a urmărit gruparea din Crâng în meciurile de la Otopeni și cel de acasă cu Astra II Giurgiu și consideră că jucătorii trebuie să își schimbe neapărat atât atitudinea în joc cât și mentalitatea.

Tehnicianul spune că se va încerca îmbunătățirea calității jocului, deoarece a constatat că echipa lasă de dorit și la posesie. Ploae nu a ascuns faptul că și-a găsit noii elevi puțini debusolați și parcă lipsiți de încredere în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

,,Nu mi-a plăcut nici atitudinea din meciul cu Astra II în care nu prea s-a văzut acea dorință și că echipa este în foame de puncte. Formațiile care se bat pentru supraviețuire sunt mai agresive în joc, în sensul bun al cuvântului, și au altă determinare. Încerc să le spun jucătorilor că ei au nevoie de Gloria Buzău și trebuie să dea totul pentru a scăpa de retrogradare, iar noi suntem lângă ei să le aducem optimismul. Eu am încredere în lot, care este destul de tânăr, dar zic că vom izbuti. Îmi asum responsabilitatea celor șase etape care au mai rămas de disputat, dar nu știu dacă pot spune ca voi face minuni. Nu știu dacă făceam mai multe puncte în cazul în care eram antrenorul acestei echipe de la începutul returului. Poate da, poate nu. Vedem acum.”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploae.

Acesta a ținut să precizeze că atunci când la propunerea fostului său coechipier de la FC Argeș, Dan Tulpan, a acceptat să preia conducerea tehnică a grupării din Crâng a contat foarte mult că Gloria Buzău este un brand în fotbalul românesc.

Articol și foto de Adi SOARE

03 May. 2012, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă