”Plecați, mercenarilor!” Dan Alexa și jucătorii Rapidului, apostrofați de suporteri după eșecul cu Argeș! Conducătorii, băgați și ei în ședință | VIDEO

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 22 Jul. 2020, 12:01 Actualizat: 22 Jul. 2020, 12:04 Liga 2

Rapid a pierdut, marți, meciul de pe teren propriu cu Campionii FC Argeș, scor 2-1, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2, și și-a redus simțitor șansele la promovare. De altfel, chiar antrenorul Dan Alexa a spus după asta după joc: ”În proporție foarte mare, clar am ratat promovarea.” În Regie au venit și câțiva dintre suporteri, care nu i-au menajat deloc pe giuleșteni. Pe seară, la club a fost ședință între conducători și antrenor.

Imediat după meciul pierdut cu Argeșul, suporterii Rapidului și-au exprimat nemulțumirea față de prestația elevilor lui Dan Alexa și au avut un mesaj dur pentru aceștia. Înainte de joc, pe toată lungimea Tribunei a II-a a stadionului au afișat un banner cu mesajul: ”Jucați cu pasiune și fără pic de frică, duceți din nou Rapidul în prima ligă!”

Suporterii Rapidului, reacție dură dață de Dan Alexa și jucători

Aflați în afara stadionului din Regie, pe partea cu vestiarele, câțiva suporteri rapidiști au strigat fără milă către Dan Alexa și jucătorii săi: „Plecați, mercenarilor!”.

De altfel, la finalul jocului, antrenorul, întrebat ce va face mai departe, dacă va rămâne sau nu la Rapid, a spus că nu știe ce se va întâmpla, dând senzația că nu e sigur pe postul său. ”În momentul ăsta nu știu ce voi face. Am avut susținerea tuturor celor din jurul echipei, am avut susținerea conducerii, a suporterilor. Nu am profitat de acest lucru și principalii vinovați suntem noi, în momentul ăsta”, a declarat Alexa.

Dan Alexa n-a avut soluții că învingă Argeșul, chiar în Regie. Rapid a pierdut cu 2-1. Foto: George Filip / Mediafax Foto

Și conducătorii au fost luați la întrebări. Șefii Rapidului au intrat apoi în ședință

Ulterior, câțiva suporteri ai Rapidului i-au așteptat pe cei din conducerea clubului la porțile stadionului din Regie pentru a le cere explicații cu privire la prestația echipei în meciul pierdut cu Argeșul. Aceștia au acuzat chiar faptul că nu s-ar dori promovarea, dar au ținut să sublinieze faptul că nu au nimic să îi reproșeze lui Daniel Pancu, fostul antrenor, acum președintele clubului.

Victor Angelescu, Daniel Pancu, Ovidiu Burcă, Dan Alexa și Andrei Nicolescu au intrat în ședință la stadionul din Regie, după ce jucătorii au plecat. Aceștia au purtat discuții timp de mai bine de o oră.

VIDEO – Suporterii Rapidului cer explicații conducerii:

Jucătorii de la Rapid au plâns după meci

Imediat după fluierul de final al arbitrului Marius Avram, mijlocașul Cătălin Hlistei (25 de ani), golgheterul Rapidului, și fundașul Bogdan Manole (23 de ani) au izbucnit în plâns și au rămas minute în șir pe teren. Adversarii au încercat să îi consoleze, însă rapidiștii nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Rapid a marcat primul gol în 2020, însă înfrângerea cu Argeș îi reduce șansele la promovare

Rapidiștii au reușit să înscrie primul gol în acest play-off de promovare în Liga 1, după două meciuri încheiate cu remize albe, cu CS Mioveni, respectiv Petrolul. A fost, totodată, și primul gol marcat în 2020 în jocurile oficiale, după ce nici în cele trei partide din sezonul regulat, până la suspendarea campionatului, nu reușiseră să înscrie sub comanda lui Daniel Pancu.

Campionii FC Argeș a deschis scorul în minutul 56, prin reușita lui Daniel Șerbănică (24 de ani), fundașul stânga care a celebrat golul precum Iasmin Latovlevici. Marian Drăghiceanu (21 de ani) a reușit o „bijuterie” de gol și a restabilit egalitatea în Regie, în minutul 85, însă nu a fost suficient. Piteștenii au preluat din nou conducerea în prelungirile partidei, în minutul 90+1, și și-au adjudecat cele trei puncte, datorită golului marcat de către Ionuț Șerban (28 de ani).

În urma acestui rezultat, Campionii FC Argeș a urcat pe locul 3, de baraj, cu 23 de puncte. Rapid rămâne la două puncte în spatele piteștenilor, pe locul 5, la egalitate cu CS Mioveni, care are însă un meci în minus.

Autori: Andreea VISU, Carmen MANDIȘ Publicat: 22 Jul. 2020, 12:01 Actualizat: 22 Jul. 2020, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă