Petrolul și-a prelungit înțelegerile cu Raul Avram și Antoniu Manolache, jucători doriți de ”FC U” Craiova! ”Lupii” care mai au contracte valabile și situația antrenorului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Aug. 2020, 16:56 Actualizat: 09 Aug. 2020, 13:19 Liga 2
Petrolul și-a prelungit înțelegerile cu Raul Avram și Antoniu Manolache, jucători doriți de ”FC U” Craiova! ”Lupii” care mai au contracte valabile și situația antrenorului

Intrată în vacanță imediat după finalul meciului cu CS Mioveni (scor 2-1) și încheierea play-off-ului din Liga 2, fără a îndeplini obiectivul promovării, echipa Petrolul Ploiești se mișcă timid în această perioadă privind mutările pentru noul sezon. ”Lupii” n-au antrenor, și-au pierdut golgheterul din ultimele două ediții ale ligii secunde și jucătorii pe care îi mai are sub contract sunt puțini. Zilele trecute, conducerea clubului a prelungit însă două acorduri, după ce jucătorii respectivi fuseseră ofertați de ”FC U” Craiova.

Raul Avram și Antoniu Manolache și-au prelungit contractul cu Petrolul

Spre deosebire de Petrolul, U Craiova 1948 SA este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară dintre cele care vor lua startul în noul sezon de Liga 2. Trupa patronată de Adrian Mititelu are nouă achiziții perfectate până acum, însă continuă să își dorească și alți noi jucători.

Printre cei ofertați se numără Facundo Mallo, de la Rapid, pe care l-a ademenit cu un salariu de 5.000 de euro pe lună, sau Raul Avram (27 de ani) și Antoniu Manolache (20 de ani), de la Petrolul, anunță Ziarul de Prahova.

Antoniu Manolache va continua cu Petrolul și în sezonul următor de Liga 2. Foto: Cristian Stavri / Sport Pictures

Portarul și fundașul ”lupilor” au refuzat însă oferta de la Craiova și au ales să continue cu Petrolul. Aceștia au semnat noi acorduri cu ”lupii”, valabile pe un sezon.

Raul Avram a jucat în 21 de meciuri pentru Petrolul în sezonul recent încheiat, iar Antoniu Manolache a fost utilizat în 23 de jocuri, în care a și marcat un gol.

Raul Avram a refuzat să meargă la U Craiova 1948 SA și se va lupta la promovare împotriva ei cu Petrolul. Foto: Ciprian Petcuț / Sport Pictures

Jucători care mai au contract cu Petrolul. Ekollo va fi împrumutat în continuare de la Astra

Din lotul cu care Petrolul a terminat al doilea sezon consecutiv de Liga 2, jucătorii care mai au contracte valabile cu echipa sunt: Valentin Țicu (19 ani), Alberto Olaru (22 ani), Andrei Răuță (25 ani), Andrei Rus (19 ani, care revine după împrumutul de la UTA) – Mario Bratu (18 ani), Daniel Enache (18 ani), Mihai Nițescu (19 ani), Alexandru Tudor Saim (21 ani) și Hamza Younes (34 ani).

În plus, rămânerea atacantului camerunez Serge Ekollo (22 ani) este și ea aproape perfectată, acesta urmând a fi împrumutat pentru următorul sezon de la Astra, așa cum s-a întâmplat și în acest an.

Valentin Țicu și Mario Bratu se călesc la Petrolul și mai au de așteptat cel puțin un sezon pentru a evolua cu echipa ploieșteană în Liga 1. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Variante de antrenor pentru Petrolul

În ceea ce privește situația băncii tehnice, conducătorii clubului Petrolul încă nu au stabilit nimic. Varianta Edward Iordănescu (ex Gaz Metan Mediaș) ar fi fost valabilă doar în cazul în care echipa promova în Liga 1, iar la capitolul propuneri se pare că, potrivit surselor Liga2.ro, s-ar fi făcut către Viorel Moldovan (ex Chindia Târgoviște), Liviu Ciobotariu (ex naționala Libanului) și chiar Mihai Teja, acum la FC Voluntari.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Aug. 2020, 16:56 Actualizat: 09 Aug. 2020, 13:19 Liga 2
Pe aceeași temă