Petrolul, în linie dreaptă pentru încheierea cantonamentului efectuat în condiții speciale. Ce urmează pentru ”lupi” după cea de-a treia testare împotriva noului coronavirus

Liga2.ro 06 Jun. 2020, 13:31 Liga 2

După CS Mioveni, UTA, Rapid și Campionii FC Argeș, Petrolul se pregătește și ea să își încheie cantonamentul de două săptămâni efectuat în regim închis, pe baza regulilor stricte ale protocolului medical impus de autorități. Ultima echipă din play-off-ul Ligii 2 care ca continua acest program este Turris Oltul, care s-a reunit abia la începutul acestei săptămâni.

Petrolul efectuază luni, 8 iunie, ultima testare împotriva virusului SARS-CoV-2, iar apoi, după primirea rezultatelor, poate începe, la rândul ei, pregătirea cu tot efectivul, nu în grupuri de câte patru jucători, cum se întâmpla până acum. Nu înainte ca elevii lui Costel Enache să aibă două zile libere după acest cantonament de două săptămâni.

Până luni, ”lupii” se vor pregăti în continuare la terenurile de la Strejnic și Pleașa, două localități de lângă Ploiești.

”Petroliștii se pregătesc să încheie cantonamentul de două săptămâni, unul efectuat în condiții speciale și cu antrenamente aparte.

După ce au parcurs două teste COVID-19, ambele fiind negative în privința tuturor celor care iau parte la acest stagiu, „lupii” vor efectua, luni dimineață, și cel de-al treilea test obligatoriu, urmând ca, după aceea, să poată părăsi cantonamentul. Costel Enache le va acorda, apoi, două zile libere elevilor săi, pentru ca, de la jumătate săptămânii viitoare, „galben-albaștrii” să înceapă antrenamentele în efectiv complet.

Până atunci, continuă pregătirile pe terenurile de la Strejnic și Pleașa, acolo unde, chiar și în condițiile date, jucătorii noștri trag tare în perspectiva play-off-ului decisiv pentru promovarea în primul eșalon”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Foto: Petrolul Ploiești

Liga2.ro 06 Jun. 2020, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă