Petrolul are la Mediaș primul test în deplasare contra unei echipe din Top 6! Nae Constantin, înaintea jocului cu FC Hermannstadt: ”Este și primul meu duel direct cu Marius Măldărășanu, din postura de antrenori”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2021, 23:13 Liga 2
Petrolul are la Mediaș primul test în deplasare contra unei echipe din Top 6! Nae Constantin, înaintea jocului cu FC Hermannstadt: ”Este și primul meu duel direct cu Marius Măldărășanu, din postura de antrenori”

Petrolul a trecut cu bine peste derby-ul cu Concordia Chiajna, 1-0 pe ”Ilie Oană”, joia trecută, cum a făcut-o și peste celălalt joc cu o echipă din zona de play-off întâlnită până acum, 2-0 cu Steaua, tot la Ploiești, în etapa a 11-a, și speră să o facă și în următoarea ei partidă tare.

Vineri, de la ora 17:30, echipa antrenată de Nae Constantin va evolua la Mediaș cu FC Hermannstadt, tot un adversar din Top 6, însă primul pe care îl va întâlni în deplasare în acest campionat.

Nae Constantin, înainte de FC Hermannstadt – Petrolul: ”Să ne continuăm parcursul foarte bun pe care l-am avut până acum”

Meciul contra fostei prim-divizionare va fi un nou test important pentru Petrolul, care, chiar dacă este prima echipă calificată matematic în play-off, vrea să-și continue seria pozitivă și să acumuleze cât mai multe pentru pentru un parcurs mai ușor către Liga 1.

Pe lângă importanța meciului și a punctelor, va fi un duel și între doi prahoveni, foști colegi la Petrolul, Nae Constantin, respectiv Marius Măldărășanu.

”Este un joc foarte important! Întâlnim, din nou, o echipă din partea superioară a clasamentului, care are un lot valoros și care își dorește promovarea, dar vrem să facem un meci solid și să ne continuăm parcursul foarte bun pe care l-am avut până acum. Este și primul meu duel direct cu Marius Măldărășanu, din postura de antrenori, și, indiferent de rezultatul întâlnirii de mâine, îmi doresc ca, la finalul campionatului, să promovăm împreună”, a spus Nicolae Constantin.

”Avem o echipă matură și nu se pune problema să ne relaxăm”

FC Hermannstadt vine după un succes categoric la Giurgiu, 5-0 cu Astra, un adversar pe care Petrolul l-a învins pe același teren cu mare efort, chiar și în superioritate numerică.

Între Petrolul și FC Hermannstadt sunt opt puncte acum, dar Nae Constantin e convins că elevii săi se vor concentra la fel de bine ca până acum. ”Avem o echipă matură și nu se pune problema să ne relaxăm. Au înțeles cu toții că, indiferent de cât de mare este avantajul din clasament, nu este absolut nimic decis la acest moment și că abia la vară se aleg premiantele”, a mai spus antrenorul Petrolului.

Viorel Flueran arbitrează meciul de la Mediaș. Un clujean este arbitru de rezervă!?

Petroliștii s-au antrenat de dimineanță la Ploiești, iar apoi au plecat spre Mediaș, unde vineri, de la ora 17:30, va juca împotriva celor de la FC Hermannstadt. Pentru acest meci, echipa ploieșteană nu se va putea baza pe Mario Bratu și Viorel Lică, primul fiind suspendat, iar cel de-al doilea este accidentat.

Meciul de la Mediaș este arbitrat de centralul Viorel Nicușor Flueran (Craiova) și de asistenții Adrian Popescu (Craiova) și Marius Cristian Marchidanu (Brăila). Arbitru de rezervă este Sorin Vădana (Cluj), iar ca observatori au fost delegați Zaharia Ciev (Timișoara) și Romeo Malac (Timișoara).

Înaintea desfășurării etapei a 15-a, Petrolul ocupă locul 1, cu 39 de puncte, iar FC Hermannstadt se află pe poziția a 3-a, cu 31 de puncte. În prima zi a etapei, FC Buzău a trecut cu 1-0 de FC Brașov, iar Concordia Chiajna s-a împiedicat pe teren propriu de Dunărea Călărași, scor 0-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 25 Nov. 2021, 23:13 Liga 2
Pe aceeași temă