Petrolul a stabilit primul cantonament din noul an. Viorel Moldovan își va duce echipa la Băile Felix și a programat și un prim meci amical

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 18:13 Liga 2
Petrolul a stabilit primul cantonament din noul an. Viorel Moldovan își va duce echipa la Băile Felix și a programat și un prim meci amical

Petrolul va începe pregătirea în 2021 la începutul lunii ianuarie, pe 6. Ploieștenii vor disputa mai multe partide de verificare și deja au programat un prim test. Jucătorii lui Viorel Moldovan vor intra pe teren și pentru un amical cu SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3.

Petrolul va organiza un cantonament la Băile Felix 

Confruntarea va avea loc în ultimele zile din ianuarie, pe 29. Locul de desfășurare nu a fost încă stabilit, dar sunt două variante. Dacă terenul de pe stadionul din Zalău se va prezenta în condiții bune, atunci partida va avea loc acolo. În caz contrar, se va juca la Oradea. La momentul acela, Petrolul se va afla la Băile Felix, pentru un cantonament.

Ne încântă faptul că vom avea ocazia să jucăm un amical cu un adversar valoros cum este Petrolul Ploieşti.Am purtat discuţii cu cei de la Petrolul şi am ajuns la o înţelegere să disputăm un amical. Aveau şi ei nevoie de un joc în perioada respectivă, iar nouă ne prinde foarte bine un astfel de amical. Vom încerca să disputăm amicale cu echipe cât mai bune, pentru că avem nevoie de jocuri cât mai tari”, a declarat Marius Paşca, antrenorul echipei SCM Zalău, pentru Sportul Sălăjean.

Petrolul a anunțat un prim transfer, aducerea lui Silviu Pană

Până acum, Petrolul a făcut un prim transfer. A anunțat aducerea mijlocașului Silviu Pană (29 de ani), care în prima parte a campionatului a jucat la Turris Oltul. La nivel neoficial, ”lupii galbeni” s-ar mai fi înțeles cu un alt fotbalist de la echipa din Turnu Măgurele, Ștefan Bărboianu (32 de ani), care s-a despărțit de Petrolul nu mai târziu de vara trecută. Ar fi semnat deja contractul, iar clubul va anunța transferul la reunire.

Conform surselor Prosport, una dintre cele mai importante ținte ale Petrolului este Alexandru Mățel (31 de ani), un fotbalist care a jucat 17 meciuri la echipa națională. Jucătorul evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate fi folosit și mijlocaș de bandă sau chiar central. Ploieștenii sunt favoriți să îi obțină semnătura, iar negocierile se desfășoară în aceste zile.

Petrolul va începe 2021 în Cupa României, în faza 8-imilor, unde s-a calificat după victoria cu 2-1 contra celor de la CSM Ceahlăul, din Liga 3. Partida din Cupă va avea loc în perioada 9-11 decembrie, dar deocamdată ploieștenii nu și-au aflat adversara.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și FC Petrolul Ploiești

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă