Petrolul își face echipă tare ca să atace promovarea! Alexandru Mățel, la un pas să semneze contractul cu echipa din Ploiești | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU, Sorin BARBU 23 Dec. 2020, 13:48 Liga 2
Petrolul își face echipă tare ca să atace promovarea! Alexandru Mățel, la un pas să semneze contractul cu echipa din Ploiești | EXCLUSIV

Petrolul pregătește o campanie de achiziții puternică în speranța că va reuși promovarea. Conform surselor Prosport, una dintre cele mai importante ținte este Alexandru Mățel, un fotbalist care a jucat 17 meciuri la echipa națională. Jucătorul evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate fi folosit și mijlocaș de bandă sau chiar central.

Petrolul se află pe locul pe locul 9 după 14 etape, la nouă puncte de liderul U Craiova 1948 SA. O poziție care nu este deloc pe placul celor care conduc clubul. În aceste condiții se anunță o iarnă în care se vor face multe achiziții. Una dintre ținte este Alexandru Mățel, un fotbalist care are are mai multe oferte. Petrolul pare însă favorită, spun sursele ProSport, iar negocierile sunt în toi.

Alexandru Mățel e liber de contract 

Alexandru Mățel este un jucător ce poate fi folosit pe mai multe posturi. În mandatul lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova a jucat chiar și mijlocaș central deși postul lui este cel de fundaș dreapta. Există o singură problemă.

Mățel s-a despărțit de Universitatea Craiova în luna septembrie, dar nu a mai jucat de la începutul anului. Ultima oară a fost pe banca formației din Bănie pe 1.03.2020, dar nu intrat niciu minut în duelul cu Gaz Metan Mediaș.

Alexandru Mățel are 31 de ani și este un fotbalist cu CV bun. A jucat 17 meciuri la echipa națională a României, iar în Liga 1 a evoluat la FC Hermannstadt, Astra Giurgiu și Universitatea Craiova. În perioada 2015-2019 a fost sub contract cu formația Dinamo Zagreb.

Iarnă ”fierbinte” la Petrolul

În aceste zile, la Petroul este o perioadă foarte agitată.Menținerea în funcție a antrenorului Viorel Moldovan, după ce echipa a arătat modest în prima parte a sezonului, drept dovadă clasarea pe locul 9 după 15 etape, a determinat încă un conducător al clubului, un reprezentant din Adunarea Generală a Acționarilor, să demisioneze. Haralambie Ion a plecat din funcția de reprezentant al membrilor fondatori ai Petrolului în AGA al clubului.

Iau această decizie deoarece toate ședințele A.G.A. din momentul alegerii mele ca reprezentant al membrilor fondatori și până acum au fost un simulacru de ședințe în care orice opinie de-a mea în ceea ce privește echipa de fotbal ACS Petrolul 52 nu a fost luată în seamă și nici măcar supusă la vot. Rămân membru fondator și nu accept niciodată să fiu o marionetă într-o A.G.A. regizată”, scrie Haralambrie Ion în demisia sa depusă la data de 18 decembrie 2020.

 

Victor VRÎNCEANU, Sorin BARBU 23 Dec. 2020, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă