Peluza Cătălin Hîldan vrea să ajute Steaua să-și umple stadionul la derby-ul cu Dinamo! Staf pentru ”câinii” care nu vor mai prinde loc în peluza rezervată lor

Robert JUGRAVU 12 Apr. 2023, 23:29 Liga 2
Peluza Cătălin Hîldan vrea să ajute Steaua să-și umple stadionul la derby-ul cu Dinamo! Staf pentru ”câinii” care nu vor mai prinde loc în peluza rezervată lor

Fanii echipei Dinamo și-au dezvăluit planurile înainte de derby-ul cu Steaua, programat în următoarea etapă a play-off-ului Ligii 2, marți, de la ora 19:00, în Ghencea.

Fanii lui Dinamo vor să cumpere bilete și la Tribuna a II-a din Ghencea, la derby-ul cu Steaua

Dinamo se pregătește pentru meciul cu marea rivală Steaua, iar fanii săi sunt la fel de mobilizați înaintea derby-ului României. Aceștia din urmă și-au propus să ia cu asalt stadionul din Ghencea.

Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, fanii echipei lui Ovidiu Burcă au primit aproximativ 5000 de bilete în Peluza Nord a arenei Steaua, care sunt aproape epuizate.

Astfel, conducerea Peluzei Cătălin Hîldan îndeamnă fanii dinamoviști ca, după ce biletele din peluză vor fi vândute, să înceapă să cumpăra bilete în sectoarele de la Tribuna a II-a învecinate de peluză, pentru a fi și mai mulți pe stadionul rivalei.

”Ghencea alb-roșie!

Pe cât de paradoxal și poate chiar neplăcut sună asta, sintagma e adevărată. Pe data de 18 aprilie, imediat după sărbătorile pascale, Câinii vor umple Ghencea. 5000 de bilete au fost aproape epuizate în 2 zile, iar cerere încă există. Mai sunt 500!

Suntem cu toții deja în febra meciului, iar sărbătorile ce urmează să vină nu ne mai liniștesc, ci mai mult ne agită. Chiar dacă meciul a fost reprogramat într-o zi lucrătoare din cauza faptului că instituția plătită din bani publici să asigure protecția cetățenilor în fiecare zi nu are efectivele necesare, câinii tot au reușit să umple peluza stadionului pe care, în urmă cu aproape 26 de ani, făceau o atmosferă la propriu incendiară. Tot 5000 am fost și atunci!

Până la ora meciului, somnul nostru va fi din ce în mai agitat, iar în mintea noastră nu vor fi decât imagini cu o peluză cucerită sau amintiri de la vechile deplasări unde dominam fondul sonor și jocul din teren. Golurile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu și Niculescu sunt încă proaspete în amintirea noastră și ne aduc aminte de ce Paștele este o sărbătoare specială pentru toată suflarea dinamovistă.

Iar dacă atunci îi umileam înainte de Paște și le stricam sărbătorile, anul acesta îi lăsăm să se bucure de Învierea Domnului doar ca apoi să îi întristăm cu Renașterea Câinilor.

Cu bilete luate pe banii noștri, cu echipa ținută vie pe banii noștri, cu salarii plătite din banii noștri, mergem să jucăm pe stadionul armatei, construit, practic, tot din banii noștri (știm, am mai făcut aluzia aceasta, dar este la fel de adevărată acum ca și atunci).

Pentru câinii care nu au apucat să își ia bilete, îi sfătuim să le achiziționeze pe cele de la tribuna a 2-a, în sectoarele imediat învecinate cu peluza oaspete. Le vom face, în acest fel, un favor și îi vom ajuta să umple stadionul.

După acest meci, vom spune cu voce răspicată: Dinamo a înviat!

MARȚI, CU TOȚII ÎN GHENCEA!

INFO IMPORTANT: Accesul se face cu biletul la meci și buletinul fizic sau o poză a buletinului pe telefon!”, se arată în comunicatul remis de Peluza Cătălin Hîldan.

Dinamo are un moral excelent înaintea meciului cu Steaua

Steaua este, teoretic, favorită în meciul cu Dinamo, având în vedere poziția din clasament, dar forma sportivă a celor două echipe ar putea inversa aceste așteptări.

Trupa lui Ovidiu Burcă a pierdut numai două puncte în acest play-off, în primele trei etape, după 1-1 acasă cu Gloria Buzău, și s-au distrat cu Unirea Dej și SC Oțelul Galați, pe ambele învingându-le cu 3-0.

De cealaltă parte, ”militarii” au început competiția cu un succes clar cu Unirea Dej, 3-0 acasă, apoi au pierdut la Galați, 2-3 cu SC Oțelul, și au remizat cu Poli Iași, 2-2 în Ghencea.

În afară de rezultatele mai bune din urltimul timp, Dinamo este motivată de perspectiva prinderii unui loc de promovare directă, pe când elevii lui Daniel Oprița s-au consolat cu ideea că vor evolua și anul viitor tot în Liga 2, neavând drept de promovare.

  • Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea. Înaintea debutului etapei a 4-a, Steaua ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 2, cu 44 de puncte, iar Dinamo se află pe poziția a 4-a, cu 38 de puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ia-in-calcul-plecarea-de-la-steaua-19266461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-a-urmarit-steaua-poli-iasi-din-loja-moldovenilor-iasiul-merita-sa-fie-pe-locul-1-si-este-ca-si-promovata-fostul-international-da-verdictul-in-lupta-pentru-superliga-19266423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vrem-steaua-in-a-motivul-strategic-pentru-care-gloriile-stelei-au-fost-prezente-in-numar-mare-la-meciul-cu-poli-iasi-s-au-intalnit-in-ghencea-cu-doua-ore-inainte-de-joc-19266404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/anghel-iordanescu-a-luat-arcul-si-a-tras-sageti-catre-conducerea-clubului-steaua-nu-stiu-cat-interes-arata-pentru-promovare-cum-a-catalogat-meciul-cu-poli-iasi-si-parerea-sa-despre-19266400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-a-pus-startul-modest-al-stelei-cu-poli-iasi-si-pe-seama-viitorului-joc-de-o-saptamana-ne-pregatim-de-meciul-cu-dinamo-si-noi-aveam-acest-meci-cu-iasi-ironiile-catre-19266390

Robert JUGRAVU 12 Apr. 2023, 23:29 Liga 2
Pe aceeași temă