Paulinho a revenit în Cotroceni

25 Jan. 2009, 17:33 Liga 2

Doi dintre jucători care au părăsit Progresul în această iarnă au fost prezenți astăzi la antrenamentul foștilor lor colegi. Titulari pentru Progresul în turul campionatului, Paulinho și Oprsal au devenit liberi de contract după ce și-au depus memorii în urma neprimirii banilor de mai bine de cinci luni.

 

Actualul component al formației FC Ploiești, pe numele său complet Paulo Dinarte Gouveia Pestana "Paulinho", a acceptat cu plăcere să vorbească despre perioada în care a îmbrăcat tricoul bleu-albastru.

Paulinho, cum e săƒ îți revezi colegii dupăƒ ce ai ales săƒ păƒrăƒseșŸti echipa ?
Îți imaginezi că e plăcut să ne reîntâlnim, dar e și puțin ciudat după tot ce s-a întâmplat. Nu țineam neapărat să plec de la echipă, dar până la urma urmei banii sunt foarte importanți. Nu pot decât să le urez succes băieților și sper să promoveze.

 

Acum ești jucătorul Ploieștiului și asta înseamnă că te vei lupta cu foștii colegi pentru promovare. Cum crezi că va fi ?
Nu va fi o situație specială. Ă‚sta e fotbalul, nu sunt primul care mă voi afla în această situație.

 

Ai semnat cu o echipă de ligă secunda cu toate că ai fost foarte aproape de Rapid. Care a fost situația până la urmă?
Da. Am fost anunțat ca fiind primul jucător transferat de Rapid, dar nu a fost chiar așa. Cei de acolo au vrut să mă aducă mai întâi în probe, dar eu nu am acceptat. Nu port pică nimănui de la Rapid, așa a fost să fie de data asta.


A contat si faptul că vei fi antrenat tot de Marius Șumidică?

Da, dar nu a fost decisiv. Cei de la Ploiești mi-au făcut o ofertă foarte tentantă și am acceptat.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

25 Jan. 2009, 17:33 Liga 2
Pe aceeași temă