Eugen Neagoe nu știe la ce să se aștepte înaintea unei partide grele pentru CFC Argeș, contra Corvinul: ”Dificilă nu știu dacă va fi, depinde de noi, de încredere”

Andrei PASCU 07 Mar. 2024, 14:20 Liga 2
Eugen Neagoe nu știe la ce să se aștepte înaintea unei partide grele pentru CFC Argeș, contra Corvinul: ”Dificilă nu știu dacă va fi, depinde de noi, de încredere”

Eugen Neagoe a susținut o conferință de presă interesantă înaintea partidei contra Corvinul Hunedoara, din cadrul etapei a 18-a din Liga 2. Antrenorul echipei CFC Argeș a remarcat mai multe probleme interne, plecând de la faptul că nimeni din conducere nu e lângă echipă, până la condițiile ”de județ” de care beneficiază.

Un oficial al clubului din Pitești, care a făcut prezentările înaintea conferinței de presă, pe lângă Eugen Neagoe mai participând la ”ședința declarațiilor” și jucătorul Florin Borța, a tot încercat să îl ”atragă” pe antrenor doar în discuții sportive, însă acesta din urmă nu s-a lăsat și a tot insistat pe sprijinul absent al conducerii.

Partida Corvinul Hunedoara – CFC Argeș, prefațată de Eugen Neagoe

Liga2.ro va aborda subiectul problemelor remarcate de Eugen Neagoe într-un articol separat. Referitor la meciul următor în sine, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, parte din etapa a 18-a, a fost prefațat într-o măsură mai mică de Eugen Neagoe. El speră la un rezultat pozitiv, la o victorie, chiar dacă a părut în continuare nemulțumit și supărat pe cele întâmplate în runda trecută, când Campionii FC Argeș a învins cu doar 1-0 Progresul Spartac, ultima clasată și de departe cea mai slabă echipă a campionatului.

Antrenorul argeșenilor este sigur că duelul va fi unul dificil, el având drept argument evoluția formației din Hunedoara până acum, despre care a spus că e una dintre cele două revelații ale întrecerii actuale, alături de CSC Șelimbăr. În plus, a adus în discuție, din nou, ce l-a nemulțumit în urma jocului cu Progresul Spartac.

Și de această dată, Eugen Neagoe mizează pe tresărirea de orgoliu a jucătorilor săi, care pot lega două victorii și pot să aibă un plus de moral pentru play-out-ul Ligii 2, pentru o clasare cât mai bună, de palmares.

”Întâlnim o echipă bună, una din revelațiile campionatului, alături de Șelimbăr. Două echipe bune ale campionatului, dar va fi un joc important pentru noi. Dificil nu știu dacă va fi, depinde de noi, de încrederea cu care vom aborda jocul, starea jucătorilor este foarte importantă.

La ultimul joc ne-am dorit să arătăm mai bine, dar nu am reușit. Le-am spus băieților că trebuie să facem meciul trecut uitat, nu a fost unul reușit. În afară de cele trei puncte, nu avem foarte multe lucruri bune de scos în evidență(n.r. – după meciul cu Progresul Spartac).(…)

Sigur, poate vor fi schimbări față de partida cu Progresul Spartac. Până mâine, cu siguranță ne vom decide asupra primului 11”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

Doi absenți pentru Campionii FC Argeș înaintea deplasării de la Hunedoara

Eugen Neagoe nu poate alinia cel mai bun lot pentru partida cu Corvinul Hunedoara, urmând să absenteze mai mulți jucători. Andrei Bucur și Mario Mitoi au probleme medicale și antrenorul este nevoit să se descurce fără ei.

”Avem probleme medicale. Cu Bucur, care nu se antrenează de o perioadă lungă din cauza unor probleme medicale. Mai e și Mitoi, și el accidentat o perioadă lungă”, a precizat Neagoe despre portarul Andrei Bucur, utilizat în 7 meciuri în prima parte a sezonului, și mijlocașul Mario Mitoi, folosit doar 41 de minute în trei jocuri din campionatul Ligii 2 în 2023.

Eugen Neagoe: ”E diferență de șase puncte față de locurile de jos”

Pe locul 14 în Liga 2 se află Campionii FC Argeș, cu 21 de puncte, cu un punct sub locurile 13 și 12, Metaloglobus și Concordia Chiajna. Este la egalitate cu locul 15, CSM Slatina, dar are un avans de șase puncte peste locul 17, CS Tunari.

Piteștenii sunt, după două etape scurse din noul an, la trei puncte de locul 10, mijlocul clasamentului din Liga 2, ocupat de CSM Reșița. În ultimul meci din sezonul regular, după confruntarea cu Corvinul Hunedoara, CFC Argeș va întâlni, pe teren propriu, CSM Reșița.

Dacă nu greșesc, e diferență de șase puncte față de locurile de jos. Trebuie să fim concentrați la fiecare partidă, le-am și spus jucătorilor. Să ne pregătim foarte bine, cum putem. Trebuie să încercăm la fiecare joc să scoatem cât mai mult.

Eu am încredere în jucători, chiar dacă am fost nemulțumit de maniera în care am evoluat în ultimul joc. Dar, sigur, sunt jucători cu meciuri în Liga 1 și trebuie să se vadă diferența. (…)”, a încheiat Eugen Neagoe.

Declarațiile lui Eugen Neagoe înainte de meciul Corvinul Hunedoara – CFC Argeș:

https://www.youtube.com/watch?v=QNmjgUgPAc4&t=939s

 

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-are-cuvinte-de-lauda-pentru-cfc-arges-inaintea-meciului-cu-corvinul-19301838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asteptarile-lui-andrei-prepelita-inainte-de-csm-resita-gloria-buzau-19301831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-joaca-cu-csm-alexandria-in-penultimul-meci-din-sezonul-regular-19301828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-cere-conducerii-stelei-o-strategie-19301808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comunicat-al-fk-miercurea-ciuc-inainte-de-jocul-cu-acsm-ceahlaul-19301798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/impresiile-lui-calin-cojocaru-dupa-steaua-viitorul-pandurii-5-0-19301794

Andrei PASCU 07 Mar. 2024, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă