Partida Buzăului cu Recea ar fi fost amânată din cauza a patru teste posibil neconcludente! Maramureșenii au două cazuri și înaintea meciului cu Unirea Slobozia, dar acum se joacă

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 19:30 Liga 2
Partida Buzăului cu Recea ar fi fost amânată din cauza a patru teste posibil neconcludente! Maramureșenii au două cazuri și înaintea meciului cu Unirea Slobozia, dar acum se joacă

Fotbal Comuna Recea are doi fotbaliști testați pozitiv cu COVID-19 la ora actuală, dar va putea evolua în partida din etapa a 12-a a Ligii a 2-a, cu Unirea Slobozia, sâmbătă de la ora 11:00.

Potrivit Axa News, este vorba de fundașul Rareș Ispas (20 de ani) și mijlocașul Adrian Bura (18 ani), care vor rămâne în izolare. În rest, ceilalți jucători pot intra în duelul nou-promovatelor.

Meciul SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea amânat din cauza a patru teste pozitive sau neconcludente?! 

Se pare, conform sursei amintite, că un număr de patru jucători a ieșit pozitiv sau neconcludent la Fotbal Comuna Recea înaintea partidei din etapa a 11-a, cu SCM Gloria Buzău, din data de 7 noiembrie, care a și fost reprogramată.

Decizia luată la momentul respectiv pare una surprinzătoare, dacă acesta este numărul exact al infectaților, ținând cont de faptul că protocolul medical e cât se poate de clar în astfel de privințe. Orice echipă poate juca următorul meci din calendar, dacă are în lot cel puțin 13 jucători valizi.

Cel mai probabil, DSP Maramureș nu le-a permis celor de la Recea să joace. Nou-promovata nu a edificat nici în acest moment motivul pentru care nu a jucat la Buzău, comunicatul prin care a anunțat nedisputarea jocului, transmis la multe ore după ce partida trebuia să se și termine, fiind unul total misterios.

ACSF Maramures Recea dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida dintre SCM Gloria Buzău şi ACSF Maramures Recea, din etapa cu numărul 11 a Ligii a 2-a, programată să se dispute sâmbătă, 7 noiembrie 2020, cu începere de la ora 11:00, nu se mai desfășoară”, preciza ACSF Maramureș Recea cu privire la amânarea partidei cu SCM Gloria Buzău.

Întâlnirea dintre SCM Gloria Buzău și Fotbal Comuna Recea a fost reprogramată pentru data de 18 noiembrie, de la ora 14:00.

Unirea Slobozia face deplasarea la Recea cu un lot de 15 jucători 

Revenind la meciul pe care Fotbal Comuna Recea îl va juca împotriva celor de la Unirea Slobozia, aceasta din urmă are la rândul ei cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor. Chiar dacă acolo situația e mult mai complicată decât a fost la Recea înaintea meciului cu Buzău, își dorește să evolueze și face deplasarea la Recea. La trupa din Slobozia, după ce au fost depistați inițial 15 jucători ca fiind purtători ai virusului, doar patru dintre ei și-au revenit. Lotul lui Enache Costea abia însumează 15 nume, după cum a declarat președintele Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

Foto: Fotbal Comuna Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lot-subtire-pentru-unirea-slobozia-in-meciul-cu-recea-15-jucatori-dintre-care-trei-portari-ilie-lemnaru-e-problematic-dar-nu-avem-ce-sa-facem-cand-revin-ceilalti-11-pozitivi-19157096

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-meci-amanat-in-etapa-a-11-a-a-ligii-2-scm-gloria-buzau-fotbal-comuna-recea-maramuresenii-nu-pot-juca-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-19156334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalul-continua-ministerul-sportului-nu-ia-in-calcul-intreruperea-campionatelor-dupa-cresterea-cazurilor-de-covid-19-ionut-stroe-nu-vor-fi-blocaje-in-ceea-ce-priveste-competitiile-sport-19155921

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 19:30 Liga 2
Pe aceeași temă