Afectată încă de COVID-19, Unirea Slobozia merge la Recea cu un lot subțire: 15 jucători, dintre care trei sunt portari. Ilie Lemnaru: ”E problematic, dar nu avem ce să facem”

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 15:41 Liga 2
Afectată încă de COVID-19, Unirea Slobozia merge la Recea cu un lot subțire: 15 jucători, dintre care trei sunt portari. Ilie Lemnaru: ”E problematic, dar nu avem ce să facem”

Unirea Slobozia va putea evolua în campionat, în etapa a 12-a. Dacă partida precendentă, cu CSM Slatina, s-a amânat din cauza celor 15 cazuri pozitive cu COVID-19 pe care le-a raportat, de această dată lucrurile stau mai bine.

Ilie Lemnaru, președintele clubului, a declarat pentru Liga2.ro că patru jucători și-au revenit și echipa poate face deplasarea pentru confruntarea cu Fotbal Comuna Recea, dat fiind faptul că are un număr chiar mai mare de fotbaliști valizi, decât prevede regulamentul pe timp de pandemie.

Ilie Lemnaru: ”Ceilalți 11 jucători care încă mai sunt în izolare ies duminică” 

Din totalul celor 15 infectați pe care clubul i-a raportat la începutul lunii noiembrie, nu mai puțin de patru au trecut peste perioada de 14 zile de izolare. Restul de 11 va mai sta în carantină până următoarea zi după partida de la Recea, duminică.

Echipa face deplasarea spre Recea. Va sta azi la Târgu Mureș, după care va pleca la Recea. Din jucătorii care au fost în carantină, doar patru au revenit, au trecut peste perioada de 14 zile. Restul o să iasă din carantină după 14 zile. Sunt 11 jucători care nu pot fi trecuți pe foaie, încă nu au trecut peste cele două săptămâni de izolare.

E problematic, dar nu avem ce să facem. Avem 15 jucători în lot, dintre care trei portari. Oricum, și noi voiam să jucăm, nu ne gândeam la o reprogramare, la vreo amânare așa cum s-a întâmplat cu Slatina. De asta suntem aici, să jucăm fotbal, nu încercăm să întârziem jocurile.

Ceilalți 11 jucători care încă mai sunt în izolare ies duminică și o să putem să îi folosim cu Slatina. Sper să fie bine, pentru că revin dar nu au prea mult timp să se antreneze cu restul”, a declarat Ilie Lemnaru pentru Liga2.ro.

Dat fiind faptul că ultimii 11 jucători vor ieși din carantină duminică, Unirea Slobozia va avea lotul complet pentru restanța cu CSM Slatina. Partida este programată miercuri, 18 noiembrie, la Slobozia.

Unirea Slobozia, locul 10 în Liga 2 

Unirea Slobozia e pe locul 13 în Liga 2, fiind una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Deși e nou-promovată se clasează peste echipe cu pretenții mari în Liga 2 și care au investit mult mai mult, cel puțin la nivel teoretic, precum Rapid, CSM Reșița sau Concordia Chiajna.

După 10 meciuri în care a intrat pe teren, formația pregătită de Enache Costea are 14 puncte, din patru victorii, două egaluri și patru înfrângeri. Dintre formațiile care au urcat în Liga 2 în vară, doar U Craiova 1948 SA stă mai bine, care e și liderul campionatului.

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă