Pânzaru: „Toți ne întreabă dacă ne desființăm sau nu și dacă răspunsul nu este cel așteptat, ne îngroapă cu arbitrii”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 18:34 Liga 2
Pânzaru:**

Cu toate că miercuri, după meciul de la Tărlungeni au ajuns destul de târziu la Brăila, elevii lui Pânzaru s-au antrenat joi dimineață de la ora 11.00 în vederea meciului de sâmbătă cu SC Bacău. Ieri dimineață antrenorul brăilean încă mai era afectat de maniera de arbitraj din etapa intermediară.

„Un arbitraj sub orice critică, nu a avut loc niciun contact între jucători în careul nostru că altfel se dictau penalty și eliminare. Toți ne întreabă dacă ne desființăm sau nu și dacă răspunsul nu este cel așteptat, ne îngroapă cu arbitrii. Ce să spun, la Tărlungeni am avut gol valabil și nu s-a acordat, cartonașele galbene au curs cu nemiluita. Dar ce să facem, mergem mai departe”, a răbufnit Alin Pânzaru.

Tehnicianul brăilean a spus apoi că meciul cu SC Bacău devine foarte important și că trebuie câștigat pentru că începutul returului este unul foarte greu pentru gruparea de la Dunăre.

„Eu vreau toate punctele în meciul cu SC Bacău și sunt convins că o să ni le trecem în cont. În felul acesta încă mai putem spera la turneul play off. Sper ca să scăpăm de coșmarul arbitrajelor. Nu vrem să fim ajutați, ci doar să fim arbitrați corect. Ne așteaptă un început de retur foarte greu, dar vom pregăti fiecare meci în parte, acum ne vom concentra pentru disputa cu SC Bacău. Sper ca la acest meci să fim susținuți din tribune de cât mai mulți suporteri brăileni”, a mai spus Pânzaru.

Meciul dintre CF Brăila și SC Bacău contând pentru ultima etapă a turului Ligii a II-a seria întâi se va desfășura sâmbătă, pe stadionul Municipal de la ora 11.00.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă