Pânzaru: „Meciul cu Sportul pare ușor la prima vedere”

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 15:22 Liga 2
Pânzaru:**

După primul succes brăilean la Săgeata Năvodari, elevii lui Alin Pânzaru s-au reunit luni, la ora 17.00, pentru primul antrenament al săptămânii.

CF Brăila a început să pregătească meciul cu Sportul, care va avea loc sâmbătă, la ora 13.00, o întâlnire extrem de importantă pentru gruparea de la Dunăre. Un succes urcă formația brăileană pe locul al patrulea pentru că în această rundă Săgeata Năvodari stă.

De asemenea, CF Brăila poate trece pe plus la golaveraj și poate reduce din decalajul de puncte ce o separă de primele clasate, ținând cont de faptul că în această etapă Delta Tulcea joacă la Chindia Târgoviște, CS Otopeni la Unirea Slobozia, iar FC Botoșani la ACS Buftea.

„Meciul cu Sportul pare ușor la prima vedere, însă noi trebuie să-l tratăm cu mare seriozitate pentru că nu avem voie să facem pași greșiți. Avem moralul bun după victoria de la Năvodari și cu sprijinul suporterilor brăileni, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, sâmbătă, sper să bifăm al doilea succes consecutiv”, a declarat Alin Pânzaru, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă