Pânzaru are gânduri mari împotriva liderului: „Să le producem piteștenilor prima înfrângere din acest sezon”

Pânzaru are gânduri mari împotriva liderului:**

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, stadionul „Municipal” din Brăila va fi gazda partidei din cadrul etapei a cincea a ligii secunde la fotbal în care se vor afla față în față CF Brăila și liderul la zi al Seriei I, Academica Argeș. Piteștenii vin la Brăila cu gândul să-și păstreze invincibilitatea, dar vor avea în față o echipă hotărâtă să câștige toate cele trei puncte puse în joc!

Referitor la acest meci, Alin Pânzaru, antrenorul brăilenilor, este de părere că: „Vom întâlni cel mai valoros adversar din această serie. Obiectivul nostru pentru meciul de mâine este acela de a câștiga toate punctele puse în joc și dorim să le producem piteștenilor prima înfrângere din acest sezon. Cred că băieții au trecut peste înfrângerea nemeritată din meciul de Cupă cu Oțelul Galați, meci pe care nu meritam să-l pierdem, dar acum asta este! Sper din tot sufletul să nu ne mai jucăm cu ocaziile de gol, așa cum am făcut-o marți și cred că dacă băieții vor respecta cu sfințenie indicațiile mele vom reuși să câștigăm! Nu mă interesează dacă piteștenii au jucători suspendați sau accidentați, important fiind faptul că eu pot alinia cel mai bun unsprezece de care dispun la această oră”.

Nu știm dacă jucătorii vor primi vreo recompensă financiară în cazul unei victorii în meciul de mâine, dar sigur este faptul că o eventuală victorie l-ar determina pe actualul patron al echipei, Florin Cârligea, să-i stimuleze pe fotbaliști pentru creearea unei stări „de bine” în mijlocul echipei!!

Prețul unui bilet de intrare la meciul de mâine va fi același ca până acum, adică 5 lei intrarea generală.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

 

Pe aceeași temă