Pantelie: „Meciul de la Iași este unul ca oricare altul”

06 Oct. 2011, 17:01 Liga 2
Pantelie:**

Cristian Pantelie, atacantul Viitorului Constanța, vrea să-și ajute echipa să câștige la Iași, contra contracandidatei la promovare, CSMS, chiar dacă nu va fi el ce va înscrie în poarta moldovenilor. Pentru jucătorul constănțenilor meciul este ca oricare altul.

„Eu îmi doresc să marchez de fiecare dată, însă dacă nu o voi face vreau să-mi ajut echipa să câștige. Vrem să adunăm punctele necesare pentru a evolua anul viitor într-o altă ligă.

Meciul de la Iași este unul ca oricare altul. Nu mai există meciuri ușoare în acest campionat, iar cel mai elocvent exemplu este cel din etapa trecută, când am învins abia pe final pe Callatis. Mai ușor pentru noi este când evoluăm împotriva unei echipe care atacă și ea.

Iașiul are în echipă mulți jucători valoroși, cu experiență la nivelul primei ligi, însă pe care îi cunoaștem destul de bine. Campionatul este strâns și ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne distanța în clasament.”, Cristian Pantelie.

Meciul dintre CSMS Iași – FC Viitorul este programat sâmbătă, de la ora 11.00, în Copou. Înaintea partidei din etapa VIII, cele două echipe sunt despărțite în clasament de patru puncte.

06 Oct. 2011, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă