Panduri-pisicuțe! Echipa lui Călin Cojocaru a făcut figurație cu Petrolul: ”Prima repriză a fost umilitoare pentru noi. Am intrat crispaţi, parcă am jucat cu Milan”

Mircea OGLINDOIU 28 Feb. 2021, 23:06 Liga 2

La primul meci oficial din 2021, ultima clasată din Liga 2, Pandurii, a fost surclasată de Petrolul, la Târgu Jiu! Fără să poată conta pe Brandon Diau, depistat pozitiv la testul SARS-COV-2, apărarea gorjenilor a fost jaloane pentru prahoveni, care s-au impus cu 4-0, scor stabilit încă de la pauză, după golurile lui Pol Roige Rodriguez (5), Romario Moise (13), Armando Vajushi (26 – penalty) și Vasile Buhăescu (45).

Pe lângă naivitatea din defensivă, Pandurii n-a contat nici în atac. ”Petrolul vine cu un moral bun aici (n.r. – după victoria cu Poli Iași din Cupa României și cea cu Metaloglobus din campionat), dar nici noi nu o să fim pisici. Am în echipă luptători, băieți care vor să demonstreze, au învățat ce înseamnă Pandurii și acest nume ne obligă să avem și noi o prestație foarte bună”, spunea, încrezător, înaintea jocului, antrenorul de la Pandurii, Călin Cojocaru.

Călin Cojocaru, după umilința cu Petrolul: ”La omul sărac, nici boii nu trag”

Antrenorul originar din Timișoara a avut alt discurs, la finalul jocului cu Petrolul.

”Am început foarte, foarte prost. Prima repriză a fost umilitoare pentru noi. Nu ai cum să te prezinţi aşa după două luni de pregătire: să iei două goluri în 10 minute din faze fixe. Am venit la meci parcă jucam cu o echipă de Liga 5, nu cu Petrolul. Nu am avut atitudine! Toţi sunt aici să joace fotbal, să ajungă la un nivel superior. Trebuie să jucăm fotbal şi să adună puncte. Bineînţeles că a contat absenţa lui Diau. La omul sărac, nici boii nu trag. Acolo suferim cel mai mult, pe linia de fund. S-a văzut că am suferit, nu am fost agresivi, am stat departe de adversar, iar o echipă ca Petrolul te sancţionează imediat. E greu să revii apoi. Am intrat crispaţi, parcă am jucat cu Milan. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni, fotbalul e cel mai frumos joc din lume. Toţi, de la mine până la ultimul jucător, am fost foarte modeşti. Am dormit la primele două faze”, a comentat Călin Cojocaru.

După aceste eșec umilitor, Pandurii a rămas pe ultimul loc, 20, cu doar 7 puncte. Etapa viitoare va juca pe terenul contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, Aerostar Bacău, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Cristian Stavri (Sport Pictures) și Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-petrolul-sau-meciul-de-a-soarecele-si-pisica-echipa-lui-viorel-moldovan-s-a-jucat-cu-elevii-lui-calin-cojocaru-si-a-urcat-pe-podium-promovarea-se-obtine-impotriva-echipelor-mici-19171997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-targu-jiu-petrolul-ploiesti-se-joaca-de-la-ora-1345-gorjenii-nu-vor-sa-fie-pisici-si-fata-lupilor-galbeni-19171850

Mircea OGLINDOIU 28 Feb. 2021, 23:06 Liga 2
Pe aceeași temă