Călin Cojocaru speră ca Pandurii să aibă altă atitudine cu ”lupii galbeni” de la Petrolul. ”Nu o să fim pisici. Am în echipă luptători”

Mircea OGLINDOIU 27 Feb. 2021, 14:47 Liga 2
Călin Cojocaru speră ca Pandurii să aibă altă atitudine cu ”lupii galbeni” de la Petrolul. ”Nu o să fim pisici. Am în echipă luptători”

Cu doar trei puncte acumulate, pe teren propriu, în actualul sezon de Liga 2, Pandurii speră să încurce Petrolul, în etapa a 17-a. Va fi primul meci oficial din 2021 pentru ultima clasată din Liga 2, care a stat în runda din weekendul trecut.

Debutul în acest an va avea loc duminică, cu începere de la ora 13:45, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. ”Este clar că Petrolul pornește favorită, dar și noi ne-am pregătit foarte bine în această pauză și vom da totul pe teren ca să câștigăm meciul. Avem mare nevoie de puncte pentru a ajunge celelalte echipe, ca în play-out să avem de recuperat o distanță mai mică. Orice rezultat pozitiv ne ajută, și un punct ar fi bun, pentru că ar fi un rezultat de moral. Dar, cu siguranță, vrem să câștigăm”, a afirmat Călin Cojocaru, la Accent TV.

Antrenorul echipei gorjene a mai declarat că nu mai vrea ca ”pandurii” să fie ”pisici” și în meciul cu ”lupii galbeni”.

Pandurii a bătut acasă doar pe Slatina. În celelalte jocuri de la Târgu Jiu a avut eșecuri pe linie

Singurul rezultat pozitiv al echipei gorjene pe teren propriu s-a consemnat în etapa a 13-a, cu CSM Slatina, de care a dispus cu scorul de 2-1, rezultat în urma căruia antrenorul oaspeților, Mihai Ianovschi, a fost demis.

”Petrolul vine cu un moral bun aici, dar nici noi nu o să fim pisici. Am în echipă luptători, băieți care vor să demonstreze, au învățat ce înseamnă Pandurii și acest nume ne obligă să avem și noi o prestație foarte bună. Am avut ceva jucători pe care nu am putut să-i folosim în ultimele amicale. Stafful medical și-a făcut treaba și în această săptămână au făcut toți antrenament. Sper să fie 100 la sută la meciul cu Petrolul și să-mi fie mie greu să aleg dintre ei”, a precizat Cojocaru.

Săptămâna trecută, în lipsa meciului oficial din prima etapă din 2021, Pandurii a disputat un nou meci amical în această iarnă, cu CS Hunedoara, în care a remizat la scorul de 3-3 la Rovinari.

Viorel Moldovan este încrezător: ”Pentru noi este capital fiecare joc”

Petrolul Ploieşti a revenit pe loc de play-off, după succesul, la limită, scor 1-0, cu Metaloglobus Bucureşti, din etapa trecută.

”Important e ca acum să intrăm în play-off, iar apoi să luptăm pentru promovare. Eu sincer, la câte echipe am fost, când am fost acolo, în lupta pentru promovare, niciodată nu am dat greș. Sper ca nici de data aceasta să nu dau. Vom avea meciuri importante, meciuri cu miză. E dificil, nu e ușor, dar trebuie să ne concentrăm. Am risipit foarte multe puncte în sezonul de toamnă. Pentru noi este capital fiecare joc. Am reuşit să luăm cele trei puncte cu Metaloglobus, mă bucur, dar deja sunt cu gândul la meciul de la Târgu Jiu, cu Pandurii. Jocul îmi dă încredere, ne-am echilibrat foarte mult, suntem o echipă care primeşte foarte greu gol. Am găsit acest echilibru între a ataca bine şi a ne apăra bine. Mi-aş dori pe animaţia ofensivă să reuşim mult mai mult”, a replicat Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului.

Cele două echipe sunt despărțite de 17 puncte în acest moment, iar Petrolul a tot făcut pași greșiți în acest sezon, ca și în cele trecute, în fața ultimelor clasate.

După desfășurarea a șapte dintre cele zece meciuri ale etapei a 17-a, Pandurii se află pe ultimul loc, 20, cu doar 7 puncte, obținute cu CSM Reșița (d, 2-1), CSM Slatina (a, 2-1) și FK Csikszereda (d, 1-1), iar Petrolul a căzut de pe locul 5 pe 8, cu 24 de puncte, fiind la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, pe care le devansează la golaveraj.

Meciul dintre Pandurii și Petrolul are loc duminică, 28 februarie, de la ora 13:45.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-singurele-meciuri-ale-zilei-de-sambata-cinci-la-numar-se-disputa-de-la-ora-1100-iar-fiecare-are-in-componenta-o-echipa-care-lupta-pentru-play-off-19171618

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-a-remarcat-o-schimbare-in-jocul-petrolului-din-2021-imi-da-incredere-ce-a-spus-dupa-succesul-cu-metaloglobus-si-ce-le-a-transmis-la-pauza-jucatorilor-sai-19171118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-vrea-ca-pandurii-sa-intre-in-play-out-cu-mai-multe-victorii-gandul-nostru-e-acum-la-meciul-cu-petrolul-care-este-situatia-jucatorilor-okeke-buaben-si-jaiteh-19171113

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-si-a-definitivat-lotul-antrenorul-calin-cojocaru-crede-ca-a-gasit-inlocuitorul-lui-martin-remacle-din-liga-5-a-frantei-impresarul-willy-ngoma-pune-acum-piedici-clubului-gorjean-19171449

Mircea OGLINDOIU 27 Feb. 2021, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă