Pană: „Cu Neagoe și Bardu în teren, lucrurile vor arăta altfel la Farul”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 11:53 Liga 2
Pană:**

Marian Pană, antrenorul FC Farul, nu i-a putut folosi în ultimele etape pe cei mai experimentați fotbaliști din lot, mijlocașii Cristian Bardu (34 de ani) și Robert Neagoe (32 de ani). Primul s-a accidentat la un antrenament și absentează de trei săptămâni, în vreme ce Neagoe a primit o suspendare de două etape în urma cartonașului roșu încasat în partida din Cupa României cu Săgeata Năvodari.

Dacă Robert a revenit în echipă în disputa de sâmbătă cu Gloria Buzău, scor 4-0, reintrarea lui Cristian în formula Farului se amână. Jucătorul a început antrenamentele, dar încă nu e pus la punct cu pregătirea fizică, iar la partida cu buzoienii nu a figurat în primii 18.

„De la începutul campionatului nu i-am putut folosi meci de meci pe cei doi. În condițiile în care avem în lot mulți tineri, experiența lor ajută mult echipa. De altfel, revenirea lui Neagoe s-a cunoscut în jocul Farului la partida cu Gloria Buzău. Cu Neagoe și cu Bardu pe teren, lucrurile vor arăta altfel”, a declarat Marian Pană.

După ce au urcat trei locuri în clasament (de pe zece pe șapte), în urma victoriei zdrobitoare de la Constanța cu Gloria Buzău (4-0), prin care au ajuns la șase puncte, „marinarii” susțin următorul meci de campionat tot pe teren propriu, cu ACS Berceni (locul zece, cu cinci puncte), sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11.00.

„Normal, vizăm victoria, pentru a urca în continuare în clasament”, a mai spus Marian Pană, completat de golgheterul Farului, Marco Enciu: „Jucăm la victorie în orice meci, cu atât mai mult în partidele de acasă. Sper să marchez din nou”.

„Van Basten” a înscris de două ori contra echipei buzoiene, având cinci goluri în cinci meciuri jucate la Farul, performanță cu care împarte cu Marius Ene (ACS Academica Argeș) și cu Marius Matei (Rapid CFR Suceava) prima poziție în clasamentul golgheterilor seriei întâi a Ligii a II-a.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă