Ovidiu Herea, la final de contract cu Metaloglobus, s-a întâlnit cu Daniel Niculae. Ce spune despre revenirea sa la Rapid, cum l-a surprins Mihai Iosif și când crede că giuleștenii vor fi siguri de promovare | VIDEO

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 06 May. 2021, 11:43 Liga 2

Ovidiu Herea, atacantul în vârstă de 36 de ani al echipei Metaloglobus București, a anunțat că este deschis să discute cu conducerea celor de la Rapid, despre o posibilă revenire a sa la gruparea giuleșteană.

Acesta s-a întâlnit cu Daniel Niculae la un meci de old boys, la care au mai participat Ciprian Marica și Marius Niculae.

În ultimii ani, în aproape fiecare pauză de iarnă sau de vară, aproape că s-a existat discuție în spațiul public despre posibilitatea ca Ovidiu Herea, cât și fratele său, Claudiu, legitimat tot la Metaloglobus, să fie transferați la Rapid.

Ovidiu Herea, despre revenirea la Rapid

Ovidiu Herea a recunoscut că și-ar îndeplini un vis dacă ar ajunge să joace din nou pentru Rapid în Liga 1, de această dată pe un stadion nou.

”E prima oară când ne întâlnim, de când a revenit în revenit în funcția de președinte. Nu am discutat acest lucru. Eu mai contract cu Metaloglobus încă o lună, mai am un meci și vreau să îmi duc contractul la bun sfârșit și vom vedea după aceea ce se va întâmpla. Vedem ce se va întâmpla după ce se va termina campionatul. Deocamdată, e și el cu gândul la ceea ce are de făcut acolo, eu, cu gândul la Metaloglobus, pentru că mai am un meci. După aceea, dacă va veni o ofertă, ne vom pune la masă și vom discuta.

(n.r. – Despre o posibilă propunere de prelungire cu Metaloglobus) Deocamdată, nu am vorbit chiar cu nimeni. Au fost câteva discuții de principiu, dar nimic concret în momentul ăsta.

(n.r. – Ce ar însemna revenirea sa la Rapid, unde ar juca și pe un nou stadion) Ar fi un vis împlinit, normal, pentru că cine nu și-ar dori să joace pe noul Giulești, cu tribunele arhipline? Chiar mi-aș dori același lucru!”, a spus Ovidiu Herea, după un meci de old-boys.

Nașul Herea și finul Voicu, colegi la Rapid? ”Ar fi ceva extraordinar”

Ovidiu Herea și actualul căpitan al Rapidului, Ionuț Voicu, au o legătură de tipul naș-fin, iar atacantul recunoaște că i-ar plăcea să facă echipă cu acesta: „Ar fi frumos, dacă mai vrea și el să joace și eu să vin acolo! Ar fi ceva extraordinar, dar vedem!”

  • 22 de meciuri, toate începute ca titular, și 14 goluri are Ovidiu Herea în acest sezon de Liga 2 pentru Metaloglobus București

Ovidiu Herea, surprins de parcursul Rapidului cu Mihai Iosif antrenor

Fostul jucător al giuleștenilor în perioada 2007-2013 s-a declarat surprins de parcursul echipei sub conducerea antrenorului Mihai Iosif. Cu acesta revenit pe bancă în postura de ”principal”, Rapid a câștigat ultimele două meciuri din sezonul regular și s-a calificat în play-off, acolo unde, după șase etape, are patru victorii, un egal și o înfrângere.

”Sincer să fiu, nu mă așteptam să aibă Rapid un traseu așa cum l-a avut cu el la conducere. Sunt impresionat. Știu că este de foarte mult timp acolo, știe ce se mănâncă acolo, la Rapid, și practic a dat plăcere jucătorilor, a reușit să ia presiunea de pe umerii lor, pentru că la Rapid știm cu toții că este o presiune mare, pusă și din partea conducerii și din partea suporterilor, iar el a reușit acest lucru”, a spus Ovidiu Herea.

Cu o victorie cu Dunărea Călărași, Rapid e promovată în Liga 1, crede Herea

Despre lupta la promovare, cu patru etape înainte de finalul play-off-ului, Ovidiu Herea crede că cele patru puncte pe care Rapid le are avans față de CS Mioveni, a treia clasată, nu sunt încă suficiente, însă cu un succes în runda de vineri, obiectivul este ca și îndeplinit.

”Suficiente nu sunt (n.r. – patru puncte), pentru că mai sunt patru meciuri. Mai sunt 12 puncte în joc, se poate întâmpla orice, dar sunt sigur că dacă Rapidul va câștiga această etapă cred că va lua o opțiune foarte serioasă pentru promovare”, crede Herea, care nu știe cine va pica din Liga 1 să joace la baraj pentru salvarea de la retrogradare: ”Este lupta destul de strânsă. Sunt vreo patru-cinci echipe care se bat pentru locurile de baraj. Lupta e strânsă. Chiar nu știu, pentru că sunt de valori apropiate. Mă așteptam mult mai mult de la Viitorul în acest play-out, am văzut că și Astra a început să se încurce în ultimele etape, deci lupta e foarte strânsă. Și-și revine Dinamo. Nu se știe.”

Rapid, locul 2 în play-off-ul Ligii 2 cu 46 de puncte, joacă vineri, de la ora 21:00, în deplasare la Dunărea Călărași (locul 4, 39 puncte), în etapa a 7-a a grupei de promovare. Ulterior, giuleștenii mai au meciuri cu ASU Poli (acasă), U Craiova 1948 SA (acasă) și CS Mioveni (deplasare).

Foto: ProSport și FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-herea-mai-aproape-ca-niciodata-de-revenirea-la-rapid-visul-meu-e-sa-ma-retrag-acolo-daca-se-va-putea-sau-nu-ramane-de-vazut-19182711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-nicolescu-out-de-la-rapid-nu-mai-ocupa-functia-de-vicepresedinte-si-nu-mai-face-parte-din-consiliul-de-administratie-daniel-niculae-poate-fi-numit-presedinte-19182864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-din-giulesti-va-fi-gata-in-iunie-a-inceput-montarea-scaunelor-dar-cu-toate-acestea-rapid-nu-stie-exact-cand-va-juca-acolo-victor-angelescu-ca-vor-fi-intarzieri-nu-prea-mai-cont-19178184

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 06 May. 2021, 11:43 Liga 2
Pe aceeași temă