Ovidiu Herea, gata să lupte împotriva Rapidului pentru accederea în play-off-ul de promovare: ”N-am scăpat! O să ies cel mai șifonat!” | VIDEO

Andrei PREOTU 23 Mar. 2021, 11:37 Liga 2

Ovidiu Herea (36 de ani, pe care îi împlinește la 26 martie) este gata să joace împotriva Rapidului! Metaloglobus, echipa sa, și giuleștenii se întâlnesc într-o veritabilă ”finală” pentru play-off-ul de promovare, iar experimentatul atacant a prefațat la ProSport LIVE meciul decisiv pe care nu și l-ar fi dorit sub nicio formă.

Mijlocașul a mărturisit la ProSport LIVE că va ieși cu siguranță ”cel mai șifonat” după partida cu Rapid și știe cum s-au transformat repede giuleștenii, ajungând să o bată la scor, cu 4-0, pe Dunărea Călărași. ”Fac orice numai să câștigăm, alerg, bag și alunecări!”, a reacționat antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, după partidă.

În ultima rundă, Metaloglobus a câștigat cu 1-0 la Unirea Slobozia, cu gol marcat din penalty în minutul 90+3 chiar de Ovidiu Herea. La Slobozia pierduse acum două săptămână Rapid, cu 2-1.

Ovidiu Herea, gata de ”finala” cu Rapid: ”De ce ne-a fost frică, n-am scăpat!”

Ovidiu Herea a prefațat la ProSport LIVE meciul cu Rapid, care se va juca pe terenul lui Metaloglobus, echipă unde joacă și Claudiu Herea, fratele fostului giuleștean.

”De ce ne-a fost frică, n-am scăpat! Asta e viața, ce să facem? Trebuie să jucăm! Cea mai frumoasă perioadă din cariera mea a fost la Rapid. După acest meci, indiferent ce se va întâmpla, o să ies cel mai șifonat. Mi-aș fi dorit să nu se ajungă aici. Din păcate, doar una dintre noi va ajunge în play-off.

Am văzut meciul Rapidului cu Călărași. Îi știu foarte bine, am și prieteni acolo. Știu cam tot ce se întâmplă. Au avut o evoluție solidă, mă așteptam ca Rapid să câștige, era ultima lor șansă. Mihai Iosif are talentul de a lua presiunea, am văzut o echipă relaxată, care a jucat cu plăcere. Mi s-au părut dezinvolți, le-a ieșit aproape de tot pe faza de atac și asta s-a văzut pe tabelă”, a spus Ovidiu Herea, la ProSport LIVE.

”O să fie destul de greu pentru ei, dar și noi am pierdut acasă”

Fostul jucător al trupei din Giulești știe că Metaloglobus are un mare avantaj prin faptul că fanii rapidiști nu pot să urmărească meciul din tribune, dar și că partida se dispută pe teren sintetic.

”E o diferență destul de mare între iarbă și sintetic. O să fie destul de greu pentru ei, dar și noi am pierdut acasă. Nu cred că terenul va fi un aspect important. Se poate întâmpla orice, va fi un meci decisiv, dar este un avantaj pentru noi că nu vor fi fani la meci. Voi juca la fel ca în celelalte partide. Încă mă ajută organismul și mai pot juca liniștit încă un an în Liga 1, văd că și Gabi Tamaș evoluează foarte bine, nu văd de ce n-aș putea și eu”, a mai punctat jucătorul lui Metaloglobus.

Ovidiu Herea are 11 goluri marcate în acest sezon de Liga 2 și este golgheterul campionatului Ligii 2, fiind urmat de Marius Coman (Fotbal Comuna Recea) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 10 reușite.

Cine câștigă dintre Metaloglobus și Rapid merge în play-off

Meciul dintre Metaloglobus și Rapid, la fel ca celelalte care au loc în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2 are loc duminică, de la ora 15:00.

În acest moment, Metaloglobus ocupă locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 30 de puncte, tot atâtea câte au și CS Mioveni și Rapid, care sunt mai jos în clasament din cauza golaverajului inferior.

Atât Metaloglobus, cât și Rapid au nevoie de victorie în meciul direct pentru a accede în play-off. Înfrângerea înseamnă ratarea obiectivului, în timp ce un egal va duce, cel mai probabil, ambele echipe în afara locurilor de play-off.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-plecat-cu-toate-punctele-de-la-slobozia-desi-a-avut-pe-foaia-de-joc-doar-15-jucatori-reactia-lui-gabriel-manu-dupa-succesul-adus-de-ovidiu-herea-in-minutul-903-19175372

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-discurs-inedit-dupa-victoria-rapidului-l-am-vazut-pe-bruce-willis-in-greu-de-ucis-asa-e-si-clubul-l-a-citat-pe-toma-caragiu-si-vrea-sa-danseze-pe-bug-maf-19175570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revenire-sau-amagire-rapidistii-debordeaza-de-incredere-dupa-4-0-cu-dunarea-calarasi-alexandru-dandea-puteam-fi-deja-in-play-off-eram-linistiti-raul-costin-sentimentu-19175654

Andrei PREOTU 23 Mar. 2021, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă