Ovidiu Burcă va continua la Dinamo! Contractul a fost prelungit

Răzvan STÎNGĂ 17 Mar. 2023, 18:46 Liga 2
Ovidiu Burcă va continua la Dinamo! Contractul a fost prelungit

Ovidiu Burcă va continua la Dinamo și în sezonul următor! Chiar dacă stagiunea nu s-a terminat, ba din contră, echipa urmând să dispute cele 10 meciuri din play-off-ul de promovare, contractul i-a fost prelungit automat la finalul sezonului regular, conform conducerii.

Ovidiu Burcă și Dinamo, contract prelungit după calificarea în play-off

Antrenorul avea în contractul cu Dinamo o clauză clară, anume că acesta se va prelungi automat dacă va reuși să meargă în play-off, lucru care s-a și întâmplat. Dinamo se va lupta pentru promovare, iar noul acord dintre părți este valabil pentru următorii doi ani, până în vara lui 2025.

Informația a fost confirmată de Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, care a negat faptul că s-a pus problema ca Ovidiu Burcă să își dorească să plece de la echipă, mai ales după ce a reușit o performanță neașteptată de mulți, chiar și de anumiți fani din ”Ștefan cel Mare”.

Ovidiu Burcă nu a vrut să plece. Lui i s-a prelungit contractul odată cu calificarea în play-off. Este o veste foarte bună pentru suporteri în exclusivitate.

Lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul odată cu accederea în play-off pentru încă doi ani”, a precizat Vlad Iacob pentru Fanatik, conform Radio Dinamo 1948.

Dinamo debutează în play-off cu Gloria Buzău

Dinamo a aflat programul din play-off-ul de Liga 2, în urma tragerii la sorți. Va debuta cu Gloria Buzău, pe teren propriu, duminică, după care va întâlni, până la finalul turului play-off-ului, Unirea Dej, în deplasare, SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 5 în play-off, cu 31 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 31. În cazul în care va trece de buzoieni, formația lui Ovidiu Burcă va urca pe locul 4 în clasament, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3.

Partida Dinamo – Gloria Buzău, șanse mari să se dispute cu ”casa închisă”!

Chiar dacă Dinamo a scumpit biletele pentru meciurile de acasă, de pe ”Arcul de Triumf”, cel mai ieftin pentru partida cu Gloria Buzău fiind 25 de lei, la peluze, fanii s-au înghesuit să cumpere tichete.

Din informațiile oferite de clubul din ”Ștefan cel Mare”, până joi seară s-au vândut jumătate din biletele scoase la vânzare, arena de la ”Arcul de Triumf” având 7.500. de locuri.

24 DE ORE MAI TÂRZIU…

Câinii nu se opresc! În primele 24 de ore s-au vândut aproape jumătate din biletele puse la vânzare, iar casele de bilete doar ce s-au deschis!

Peluza Cătălin Hîldan este aproape de sold-out, ceea ce înseamnă că ne va aștepta din nou o atmosferă cum doar suporterii noștri știu să facă!

Micii dinamoviști nu pot lipsi din povestea noastră în drumul spre promovare, motiv pentru care copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate în baza certificatului de naștere (copie sau original). Aceștia trebuie să fie însoțiți de un adult.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 10:00. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu 45 de minute înainte de ora de start a partidei pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion! Este doar finala 1/10!”, a anunțat Dinamo joi seară.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Dinamo

Răzvan STÎNGĂ 17 Mar. 2023, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă