Adrian Mihalcea, indiferent după ce Gloria Buzău a aflat programul play-off-ului de Liga 2: ”Nici nu m-a interesat țintarul”. Obiectivul setat și cum vede partida cu Dinamo

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2023, 14:05 Liga 2
Adrian Mihalcea, indiferent după ce Gloria Buzău a aflat programul play-off-ului de Liga 2: ”Nici nu m-a interesat țintarul”. Obiectivul setat și cum vede partida cu Dinamo

Gloria Buzău va începe play-off-ul de Liga 2 pe teren străin, cu Dinamo, echipa pentru care antrenorul Adrian Mihalcea a jucat și pe care a și antrenat-o pentru o perioadă. El a analizat modul în care vor evolua buzoienii, conform tragerii la sorți de luni, dar nu punea mare preț pe țintar în sine.

Adrian Mihalcea, indiferent după ce Gloria Buzău a aflat țintarul play-off-ului de Liga 2

Adrian Mihalcea nu avea o anumită strategie pe care spera să o îndeplinească sorții, fiind indiferent asupra modului în care Gloria Buzău va evolua. Obiectivul anunțat încă de acum e clasarea pe un loc direct promovabil, poziția a doua eventual, pentru că o vede pe Poli Iași cu un mic plus.

Adrian Mihalcea, după ce Gloria Buzău a aflat programul din play-off: ”Momentan, suntem în căutarea locului 2”

Mihalcea se așteaptă la un duel echilibrat și spectaculos cu Dinamo, Ovidiu Burcă având un stil de joc deschis, iar antrenorul Gloriei Buzău speră să contracareze cât mi bine spațiile pe care le va lăsa formația din ”Ștefan cel Mare”.

Nici nu m-a interesat țintarul, vom juca tur-retur cu toate echipele. Acum, vom începe la Dinamo, va fi un meci cu o audiență foarte mare, un meci spectaculos, Dinamo joacă destul de deschis și vom da tot ce putem să începem cu o victorie. Momentan, suntem în căutarea locului 2, direct promovabil.

În momentul de față ne luptăm cu Oțelul, vom încerca să atingem locul de promovare. Este o performanță că suntem în play-off, dar vom încerca să ne atingem obiectivul. Ne vom lupta cu șanse egale cu toate echipele, poate un mic avantaj va avea Poli Iași pentru a promova în Liga 1”, a afirmat Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău întâlnește Dinamo, duminică

Gloria Buzău va debuta în play-off duminică, de la ora 12:00, atunci când a fost programată partida cu Dinamo, din prima etapă. Formația lui Adrian Mihalcea va întâlni apoi, în runda a 2-a, Politehnica Iași, în deplasare, iar ulterior, până la finalul turului, va da peste Unirea Dej (acasă), SC Oțelul (deplasare) și Steaua (acasă).

Clasamentul play-off-ului Ligii 2 înainte de startul primei etape:

  1. Steaua – 40 puncte
  2. Politehnica Iaşi – 40
  3. SC Oţelul Galaţi – 36
  4. Unirea Dej – 32
  5. Gloria Buzău – 31
  6. Dinamo – 31

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2023, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă