Ovidiu Burcă, răspuns tăios după insinuările lui Dorinel Munteanu. Antrenorul lui Dinamo a reacționat nervos: ”Vom fi și noi cu ochii pe ei”

Răzvan STÎNGĂ, Dana CERVEANU 07 May. 2023, 14:51 Liga 2

Play-off-ul Ligii 2 se află pe ultima sută de metri, motiv pentru care echipele apelează la tot felul de șicane, nu numai fotbalistice. După ce Dorinel Munteanu a declarat că Poli Iași poate da, cumva, o mână de ajutor echipei Dinamo pentru a promova direct, a venit reacția lui Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă, răspuns tăios după insinuările lui Dorinel Munteanu

De câteva săptămâni există reacții cu privire la anumite jocuri care s-ar putea face în play-off, ca anumite echipe să ajute alte formații, iar Dorinel Munteanu a afirmat în câteva rânduri că Poli Iași, în urma unei declarații făcute de Cornel Șfaițer, ar putea facilita într-o oarecare măsură promovarea lui Dinamo.

Ovidiu Burcă s-a enervat din acest motiv, iar cu prima ocazie, în urma partidei cu Unirea Dej, de sâmbătă, scor 0-0, a vorbit deschis despre subiect și l-a taxat pe Dorinel Munteanu.

Antrenorul ”câinilor” a amintit de ce s-a întâmplat la Galați, în etapa 2-a a play-off-ului, când SC Oțelul a învins Steaua cu 3-2, după ce a condus cu 3-0 la pauză. Deși s-a ferit să spună concret că a fost ceva ciudat la mijloc, preferând să rezume totul la ideea de întâmplare, Ovidiu Burcă a pus și el presiune pe Dorinel Munteanu și SC Oțelul.

Ovidiu Burcă, mesaj pentru Dorinel Munteanu: ”O să fiu cu ochii pe Steaua – SC Oțelul”

A declarat că va fi cu ochii pe partida dintre Steaua și SC Oțelul, care se joacă duminică, în etapa a 7-a a play-off-ului.

M-au deranjat foarte tare declarațiile lui Dorinel Munteanu, care a început să vorbească de ce se poate întâmpla cu Poli Iași, să fie lumea cu ochii pe Dinamo. Vom fi și noi cu ochii pe Oțelul, în Ghencea, să vedem! După meciul lor, de la Galați (n.r. – SC Oțelul – Steaua, din turul play-off-ului, scor 3-2), nu am zis nimic, am zis că e întâmplător (n.r. – modul în care a câștigat SC Oțelul), se poate întâmpla, o echipă care nu are motivație (n.r. – se referă la faptul că Steaua nu are drept de promovare), că joacă doar să joace… se poate întâmpla.

Nu am făcut aluzie, dar toată lumea a speculat. O să fiu și eu cu ochii pe ei, să vedem cum se va prezenta Steaua cu Galați. Sper să se joace corect până la final. Cred că în 2023, în România, lucrurile se întâmplă corect. Eu așa sper!”, a spus Ovidiu Burcă după jocul Dinamo – Unirea Dej.

Dinamo și SC Oțelul se întâlnesc runda următoare

Disputa verbală a apărut ca urmare a faptului că Dinamo și SC Oțelul sunt în luptă pentru promovarea directă în SuperLigă. Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 40 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu un punct mai puțin, 39. Formația lui Ovidiu Burcă devansează și Unirea Dej, care are 36 de puncte.

Clubul din Galați este, înaintea partidei cu Steaua, de duminică, pe locul 3 în grupa pentru promovare, cu 45 de puncte, așadar cu cinci lungimi peste formația pregătită de Ovidiu Burcă.

Returul dintre SC Oțelul și Dinamo se va juca în chiar următoarea rundă, a 8-a. În tur, pe ”Arcul de Triumf”, elevii lui Burcă s-au impus clar, 3-0.

Foto: Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-cu-dinamo-pe-arcul-de-triumf-19269819

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-scene-reprobabile-la-finalul-meciului-dinamo-unirea-dej-unul-dintre-jucatorii-lui-ovidiu-burca-filmat-cand-se-injura-cu-spectatorii-in-timpul-jocului-au-avut-loc-si-alte-momente-tensionat-19269714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamoremiza-cu-unirea-dej-pe-teren-propriu-19269709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1445-meciul-arbitrat-de-acelasi-central-care-a-condus-si-jocul-din-sezonul-regular-cand-s-au-impus-clujenii-19269445

Răzvan STÎNGĂ, Dana CERVEANU 07 May. 2023, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă