Ovidiu Burcă, pregătit de abordarea ultimelor meciuri din 2022. Concluziile pozitive ale amicalului cu Gloria Buzău și revenirea importantă pe care a remarcat-o

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2022, 14:14 Liga 2
Ovidiu Burcă, pregătit de abordarea ultimelor meciuri din 2022. Concluziile pozitive ale amicalului cu Gloria Buzău și revenirea importantă pe care a remarcat-o

Dinamo a scos o remiză în amicalul de la Buzău, cu Gloria, de sâmbătă. Ovidiu Burcă a tras concluziile la final, după 2-2, iar momentul a fost unul prielnic pentru a putea vedea nivelul anumitor jucători, dar și cum va putea aborda ultimele runde din Liga 2, din acest an.

Ovidiu Burcă a apreciat modul în care Dinamo a evoluat, chiar dacă a condus de două ori Gloria Buzău, dar în cele din urmă a terminat partida test cu o remiză. În primul rând, antrenorul formației din ”Ștefan cel Mare” a scos în față utilizarea fotbaliștilor care au jucat mai puțin în ultimul timp, în special în cazul celor care au revenit pe teren după accidentări.

Ovidiu Burcă, reacție după ce Dinamo a remizat pe terenul echipei Gloria Buzău, într-un amical

Unul dintre ei este Marius Tomozei, care nici nu a apucat să debuteze în acest sezon, nici în Liga 2, nici în Cupa României. În mod evident, Tomozei e un jucător de care are nevoie, fundașul lateral de 32 de ani urmând să aducă un plus important de experiență la nivelul lotului.

A fost un meci bun, am avut o intensitate bună, ne-a ajutat și vremea, pentru că ieri se anunța ploaie, dar sunt mulțumit de cum s-au implicat băieții, de modul în care am controlat jocul. Câteva greșeli, care ne-au costat, dar una peste alta a fost un antrenament bun.

Am rulat tot lotul de jucători, a revenit Tomozei după o perioadă de timp, a revenit Denis, jucători care erau scoși din formă de ceva timp. Astea sunt lucrurile pozitive. La pauză am schimbat aproape toată echipa și a fost bine.

(N.r. – Despre arbitraj) Se mai întâmplă, te ia… se mai întâmplă în timpul meciului, toată lumea vrea să câștige, și noi, și ei am vrut asta. A fost, însă, un meci frumos.

(N.r. – Despre fanii veniți la meci) Aici e a doua casă a celor de la Steaua (n.r. – FCSB). E un oraș care e recunoscut pentru faptul că simpatizează cu această echipă și am simțit acest lucru”, a spus Ovidiu Burcă la finalul amicalului de la Buzău.

Ovidiu Burcă, analiza ultimelor două etape din Liga 2, din 2022

Ovidiu Burcă a făcut ultimele reglaje cu privire la abordarea ultimelor două meciuri din acest an, din Liga 2, când Dinamo va întâlni Poli Iași, în deplasare, și FC Brașov, tot în deplasare. Analiza antrenorului:

Sunt două meciuri foarte, foarte importante, pentru că în funcție de ce se va întâmpla vom ști ce strategie vom aborda în pauza competițională. Eu cred că suntem pregătiți, am trecut de perioada în care trebuia să ne cunoaștem, am implementat anumite idei tactice, e din ce în ce mai bine fizic și tactic.

Așteptăm următoarele meciuri, cu mult optimism. Așteptările au fost mari mereu, chiar dacă am trecut printr-o perioadă grea”.

Dinamo, la două locuri de play-off în Liga 2

Dinamo este pe locul 8, cu 21 de puncte, la patru puncte de locul 6, Unirea Dej. Runda următoare, a 15-a, Dinamo va întâlni, după cum aminteam, Poli Iași, în deplasare.

Pe lângă duelurile din Liga 2 din 2022, Dinamo va evolua și în Cupa României, în etapa a 3-a a fazei grupelor, cu Unirea Slobozia, pe teren advers.

La anul, ”câinii” vor mai juca în sezonul regular al diviziei a doua cu Unirea Constanța (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare), Poli Timișoara (acasă).

Foto: Radio Dinamo 1948

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2022, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă