Ovidiu Burcă n-a mai rezistat și a izbucnit! Reacție dură la adresa conducerii lui Dinamo din ultimii doi ani: ”Toată lumea a făcut numai mizerii. Asta e realitatea, dar mi-am asumat”

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 13:43 Liga 2

Ovidiu Burcă se află într-o situație dificilă la Dinamo. A izbucnit la finalul partidei cu Viitorul Pandurii, scor 1-2, chiar dacă încă din momentul numirii știa unde a venit, la un club cu mari probleme, fără lot prea bun, dificultăți financiare și așa mai departe.

Ovidiu Burcă a făcut praf conducere lui Dinamo din ultimii doi ani: ”Toată lumea a făcut numai mizerii în clubul ăsta! Se știe foarte bine”

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe oamenii care s-au perindat în conducerea lui Dinamo, că au fost luate decizii care au dus clubul în punctul în care se află acum.

Chiar dacă are încredere că poate redresa echipa din punct de vedere sportiv, el se gândește că totul a fost cauzat de prostul management care s-a regăsit la Dinamo. Acesta e însă un detaliu observabil din exterior, astfel că Burcă știa foarte bine unde vine.

Antrenorul ”câinilor roșii”  a catalogat perioada din ultimii doi ani ca fiind o ”mizerie” făcută de persoane care și-au văzut propriu interes. Probabil, ”principalul” s-a referit și la spaniolii care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Burcă a purtat discuții cu fanii după jocul de la Târgu Jiu, unde au făcut deplasarea într-un număr important, și sunt și ei nemulțumiți de situația prin care trece Dinamo chiar și după retrogradarea în Liga 2.

Ovidiu Burcă: ”Eu mi-am asumat și sunt ferm convins că echipa va arăta complet diferit”

Cele mai dificile aspecte sunt cele legate de partea financiară, dar și de partea sportivă, de modul în care arată Dinamo în startul de sezon, în care a înregistrat o victorie și două înfrângeri.

Nu pot să repar ceea ce în ultimii doi ani… toată lumea a făcut numai mizerii în clubul ăsta! Se știe foarte bine, nu vreau să arăt cu degetul, să acuz pe cineva. Asta e realitatea, dar eu mi-am asumat și sunt ferm convins că echipa va arăta complet diferit peste vreo șase săptămâni.

Echipa are potențial, îi simt pe jucători că încearcă să ridice nivelul, că încearcă și sunt preocupați să joace de o anumită manieră, așa cum trebuie să joace la un club ca Dinamo. Dinamo nu poate să aștepte, trebuie aibă controlul jocului, să aibă un stil dominant, dar lucrul acesta e greu. Ca să ai un joc de posesie, e nevoie de timp.

Suporterii vin după noi, ne susțin, e dezamăgire pentru ei. Și-au pierdut răbdarea, îi înțeleg, dar asta e situația și sunt convins că vom arăta altfel de la săptămână la săptămână, mai ales odată cu venirea jucătorilor, aduc plus, aduc dinamică, aduc control bun în centrul terenului.

O să arătăm din ce în ce mai bine”, a precizat Ovidiu Burcă la finalul partidei de la Târgu Jiu, la microfonul DigiSport, pe un ton nervos.

Florin Răducioiu, reacție după criticile lansate de Ovidiu Burcă: ”De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut?”

Florin Răducioiu, legendă a lui Dinamo și team-manager până în momentul în care clubul a retrogradat în Liga 2, care a evitat să vorbească public după eșecul din barajul cu ”U” Cluj și care a refuzat să ofere informații în cadrul unei conferințe de presă în ceea ce privește decizia lui de a pleca și să facă precizări în privința echipei, l-a taxat pe Ovidiu Burcă.

Răducioiu l-a amendat aspru pe Burcă. A spus că trebuie să facă echipa să joace cât mai bine, pentru că Dinamo riscă să piardă contactul cu formațiile care au început în forță sezonul.

Răducioiu nu înțelege de ce Burcă a trebuit să aducă vorba de ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, perioadă care îl cuprinde și pe el.

Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului. Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferența, care să iasă în evidență în momentele de dificultate. Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.

De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni. Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a spus Florin Răduioiu la PrimaSport.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-se-regaseste-si-mai-pierde-un-meci-motivele-invocate-de-ovidiu-burca-dupa-infrangerea-cu-viitorul-pandurii-si-vestea-care-i-ingrijoreaza-pe-fani-vor-veni-specialisti-care-vor-spun-19241821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-cs-comunal-selimbar-incepe-la-ora-1800-viitorul-pandurii-dinamo-are-startul-de-la-ora-1845-19241647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-galati-unirea-constanta-incepe-la-ora-1230-echipa-lui-dorinel-munteanu-e-mare-favorita-sa-castige-si-sa-urce-pe-podiumul-ligii-2-19241861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-a-bifat-prima-victorie-cu-viitorul-pandurii-invinsa-dinamo-am-format-un-grup-unit-la-targu-jiu-cum-i-a-catalogat-pe-caini-19241789

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă