Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la ultimele antrenamente ale lui Dinamo, iar haosul e tot mai vizibil! Explicațiile antrenorului lasă loc de interpretări

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2023, 14:57 Liga 2
Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la ultimele antrenamente ale lui Dinamo, iar haosul e tot mai vizibil! Explicațiile antrenorului lasă loc de interpretări

E haos la Dinamo în ultimele zile! După ce jucătorii au intrat în grevă pentru neplata salariilor, a venit rândul lui Ovidiu Burcă să ia atitudine, în urma unor disensiuni între el și conducere, dar nici cu jucătorii nu este, aparent, o relație prea bună.

Se accentuează problemele la Dinamo! Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la ultimele antrenamente

Astfel, supărarea lui Ovidiu Burcă, pe lângă lipsurile pe care le are clubul și din cauza faptului că jucătorii nu sunt plătiți, se leagă și de un oarecare conflict cu jucătorii. Pentru că aceștia au refuzat să se antreneze luni dimineață, Ovidiu Burcă s-a supărat.

Atât de indignat a fost ”principalul” de decizia fotbaliștilor săi, încât luni seară, când s-a ținut o ședință de pregătire, a refuzat să o conducă. În plus, și marți dimineață a absentat Burcă de la antrenamentul programat, fiind șanse să plece de la echipă în perioada următoare, dacă nu vor fi puse anumite lucruri la punct.

Ovidiu Burcă, supărat pe situația de la Dinamo

Se încearcă reglarea situației de către conducere, însă în urma unei ședințe cu Ovidiu Burcă nu s-a ajuns la un numitor comun. Reacția antrenorului de la finalul întâlnirii:

Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar! S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. Dacă ei au concluzii… eu nu am concluzii la ora asta”.

Dinamo încearcă să liniștească spiritele din exterior, dar pare în zadar

Dinamo a dus luni noapte o campanie prin care să arate că lucrurile sunt liniștite în cadrul vestiarului într-o oarecare măsură, însă este o altă încercare de a ascunde situația, într-un moment care vorbește de la sine, iar starea de spirit a fost dată total peste cap.

Nu este prima dată când clubul încearcă să ”mușamalizeze” anumite detalii care nu sunt pozitive, iar luni noapte pe conturile de socializare ale mai multor jucători a apărut un mesaj tras la indigo:

Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea/Când se unesc câinii, ziua învinge noaptea!”.

O mișcare fără vlagă a clubului Dinamo, pentru că și fanii încep să își piardă răbdarea față de situația actuală, iar exemplele sunt reprezentate de comentariile lor, care vorbesc de la sine.

Cine mai crede în cuvintele postate de Dinamo? Fanii, tot mai supărați în online

Cuvintele postate de jucători, citate mai sus, nu mai au efect în fața suporterilor, care au cotizat cu milioane de euro în ultimii ani, mai ales după ce s-a aflat public de greva de la Săftica, de luni dimineață, iar acum de faptul că demisia lui Ovidiu Burcă nu mai este doar o ipoteză, ci o variantă realizabilă.

Foto: Octavian Cocoloș și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/greva-la-dinamo-19258009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-reactie-fata-de-cei-care-i-au-atras-atentia-ca-am-intors-spatele-lui-dinamo-si-explicatii-pentru-alegerea-de-a-semna-cu-concordia-19257963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-confirma-restantele-salariale-catre-jucatori-informatiile-oferite-de-conducere-si-cand-se-fac-platile-19257937

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-le-da-sperante-fanilor-dinamovisti-acum-cred-in-promovare-ce-spune-antrenorul-despre-situatia-grea-de-la-club-19257723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-situatia-interdictiei-la-transferuri-19257627

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2023, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă