Ovidiu Burcă a fost instalat în funcția de președinte al FC Rapid. Florin Marin îl urmează

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 17:27 Liga 2
Ovidiu Burcă a fost instalat în funcția de președinte al FC Rapid.** Florin Marin îl urmează

UPDATE 15:24: Fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost instalat, vineri, în funcția de președinte al FC Rapid după ce a renunțat la postul de director sportiv al clubului Oțelul Galați, au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul grupării giuleștene.

Burcă a ajuns la un acord cu acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, după mai multe runde de negocieri. Noul președinte a fost de acord cu condițiile impuse de Valerii Moraru, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la baza sportivă Pro Rapid.

Moraru negociază în prezent cu antrenorul Florin Marin, care a lucrat în sezonul recent încheiat la Oțelul Galați cu Ovidiu Burcă. Florin Marin urmează să fie instalat director tehnic al formației giuleștene.

Acționarul majoritar Valerii Moraru a intenționat inițial să îl instaleze în funcția de președinte pe Daniel Pancu, dar acesta a refuzat oferta preferând să mai joace încă un sezon pentru echipa Rapid în Liga a II-a.


 

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, vineri, agenției Mediafax, că negociază cu Ovidiu Burcă pentru postul de președinte și speră ca în zilele următoare acesta să semneze contractul.

„Cu domnul Burcă ne-am întâlnit, am discutat, vrem să vină președinte, dar negocierile mai durează puțin. Eu sper să se semneze contractul azi sau zilele următoare, dar nu mai vreau să mai spun că este gata până nu se rezolvă. Deocamdată l-am informat asupra situației clubului, i-am comunicat lotul de jucători din momentul de față și ce obiectiv avem. Acum a rămas ca dânsul să analizeze, să ne spună de ce buget are nevoie pentru ca echipa să realizeze obiectivul. Și dacă ne punem de acord, atunci dânsul devine noul președinte al Rapidului”, a spus Moraru.

Ovidiu Burcă a renunțat la funcția de director sportiv al clubului Oțelul Galați

De partea cealaltă, Ovidiu Burcă a renunțat la funcția de director sportiv al clubului Oțelul Galați pe care o ocupa din luna septembrie a anului trecut, informează, vineri, gruparea moldoveană, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial. Informația a fost comunicată de Liga2.ro încă de joi.

Fost jucător al formației Rapid, Burcă negociază în prezent preluarea postului de președinte al clubului giuleștean. Conform site-ului citat, Ovidiu Burcă a declarat că nu va uita niciodată momentele trăite la Oțelul Galați.

Altfel, Valerii Moraru a menționat că în paralel există discuții și cu antrenorul Florin Marin, care ar putea prelua funcția de director tehnic. „Cu domnul Florin Marin au început discuțiile, dar e mult prea devreme să vorbim. Nu știm acum ce funcție poate ocupa, poate fi director tehnic sau altceva. Oricum, antrenor principal este Mihai Ianovschi. El rămâne, mai departe vedem ceva fi”, a adăugat Moraru.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă