Ovidiu Burcă lasă Oțelul pentru Rapid! A informat conducerea echipei gălățene că merge ca președinte în Giulești

Ovidiu Burcă lasă Oțelul pentru Rapid!** A informat conducerea echipei gălățene că merge ca președinte în Giulești

UPDATE: Ovidiu Burcă dorește să se ducă la Rapid cu tot cu antrenorul Oțelului, Florin Marin. Tehnicianul a fost ofertat și în cursul zilei de vineri urmează să dea răspunsul final.


Ofertat încă de zilele trecute de conducătorii Rapidului să devină președinte după ce Daniel Pancu a dorit să mai joace încă un an în tricoul giuleștenilor, Ovidiu Burcă (35 ani) a ajuns astăzi la un acord cu Valerii Moraru și va lăsa postul de director sportiv de la FC Oțelul pentru cel de președinte la FC Rapid.

Ieri, la ședința de la Casa Fotbalului dintre reprezentanții FRF și cei ai cluburilor înscrise în noul campionat al Ligii 2, Burcă a reprezentat Oțelului, însă după aceea a plecat să negocieze cu patronul Rapidului. Nu a dat un răspuns imediat, ci și-a luat timp de gândire, iar astăzi a comunicat conducerii echipei gălățene că merge în Giulești.

Conform spuselor lui Cristi Munteanu, team-managerul lui FC Oțelul, Burcă i-a anunțat, joi după-masă, pe ceilalți din conducerea clubului gălățean că a acceptat oferta de a deveni președinte la FC Rapid.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă