Oțelul nu-i sperie nici pe cei de la Pojorâta: „Sunt marcați după ce au primit gol în prelungiri. Să profităm de acest trac psihic”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 16:24 Liga 2
Oțelul nu-i sperie nici pe cei de la Pojorâta:**

După noi înfrângeri înregistrate miercuri în campionat, cu SC Bacău, respectiv cu Dacia Unirea Brăila, Bucovina Pojorâta și Oțelul Galați se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, în meci direct, pe terenul primeia. Cele două echipe sunt la coada clasamentului Seriei I, sunt despărțite de două puncte, în favoare gazdelor din acest weekend, iar victoria este vitală pentru a scăpa de emoții locului retrogradabil direct.

Sucevenii vor să profite de moralul distrus al gălățenilor după ce miercuri au pierdut din nou un meci în prelungiri și să obțină toate punctele puse în joc. Aceștia speră totuși ca ninsoarea ce cade de câteva zile să nu le dea bătăi de cap în ziua meciului, astfel încât partida să se poată desfășura în condiții cât de cât normale.

„I-am urmărit ieri în meciul cu Brăila și cu siguranță nu va fi un meci ușor, mai ales că terenul va fi unul foarte greu din cauza ninsorilor. Cu siguranță sunt marcați după ce au primit gol în prelungirile unui meci în care au fost mai buni și de aceea sper să profităm de acest trac psihic. În aceste ultime două meciuri sper să câștigăm cât mai multe puncte, deoarece în caz contrar vom avea o iarnă grea”, a explicat spus, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Înaintea meciurilor etapei a 17-a, Bucovina Pojorâta se află pe locul 11, cu 11 puncte acumulate până acum, iar Oțelul Galați e pe locul 12, cu 9 puncte. Ultima clasată e Ceahlăul, cu 8 puncte.

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă