Olimpia, bătută și amendată! Mașina lui Anca-Trip a fost vandalizată

Marius ANGHEL 14 Apr. 2017, 16:57 Liga 2

După eșecul amar de la Călărași, scor 0-2, al cincelea consecutiv, o parte din jucătorii Olimpiei s-au întors acasă, joi dimineață, pe calea aerului. Alții, cei cu buletin de București sau alte orașe, au plecat la casele lor pentru a petrece cu familiile Sărbătorile de Paște. Antrenamentele vor fi reluate marți – miercuri. Până atunci este timp suficient, pentru jucători și antrenori pentru a rumega la șirul de insuccese al formației sătmărene. Conducerea, antrenorii, finanțatorii, pot căuta în acest răstimp soluții de redresare a echipei, astfel încât Olimpia să aibă un final bun de sezon. Soluții viabile, nu explicații și scuze gen „noi suntem buni, dar ne fură arbitrii”. În ultimele două jocuri nu ne-au „furat”, dar nici n-am jucat!

Avertisment și amendă 5.000 lei

Joi, pe site-ul FRF, au fost afișate sancțiunile dictate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Una din sancțiunile acordate privește în mod direct și clubul Olimpia. Cităm: „În baza art. 83/7 cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD Clubul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei.”

La articolul de mai sus sunt incluse mai multe fapte, inclusiv pătrunderea în teren a unor oficiali, spectatori etc. Ori, din câte ne amintim, la meciul cu Juventus București, președintele Olimpiei, Attila Karda, a pătruns în teren, atât în timpul jocului și după joc, răfuindu-se verbal cu arbitrii. Aceste fapte au fost consemnate în raport, iar Comisia, după ce a amânat verdicul cu o săptămână, a dictat sancțiunea de mai sus.

Și uite așa, în condițiile în care bani nu prea sunt, Olimpia își permite să risipească sume însemnate pentru plata unor amenzi, pentru fapte care nu au nicio treabă cu spectacolul sportiv, fapte care cu mai mult calm, pot fi evitate. Oare nu era mai bine ca acești bani, dar și ceilalți plătiți pentru alte amenzi, să meargă la copii și juniori? Cu siguranță da.

Mașina lui Anca vandalizată

Altfel, portarul Olimpiei, Iulian Anca Trip, și-a lăsat autorismul propriu la stadion pe timpul cât a fost plecat cu echipa la București și Călărași. Dar, la întoarcere, surpriză! Mașina i-a fost vandalizată, înscripționată cu vopsea, cu mesajul „Doar UTA”, de vreun așa zis suporter care l-a găsit vinovat pe Anca de eșecurile repetate ale Olimpiei. Rușinos, o faptă nedemnă de un suporter. Mai ales că goalkeeperul Olimpiei a fost unul din puținii jucători veniți anul trecut care a confirmat având evoluții apreciate.

Articol scris de Constantin DEMIAN (Informația zilei)

Marius ANGHEL 14 Apr. 2017, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă