Oficialii Mangaliei au trecut peste victoria cu Delta: „N-am învins nici pe Steaua, nici pe Dinamo”

20 Mar. 2012, 17:45 Liga 2
Oficialii Mangaliei au trecut peste victoria cu Delta:**

După victoria surprinzătoare reușită la Tulcea, 3-0 cu Delta, președintele divizionarei secunde Callatis Mangalia, Neculai Tănasă, a declarat că echipa sa trebuie să rămână cu picioarele pe pămând, deoarece nu a învins Steaua sau Dinamo, ci o echipă de același nivel. Oficialul spune că atmosfera din sânul echipei este una bună și că fotbaliștii săi deja pregătesc meciul cu Gloria Buzău, adversar pe care trebuie să-l învingă pentru a spera la salvarea de la retrogradare.

„Atmosfera la echipă este bună, ne-am bucurat după meci, dar deja pregătim partida cu Gloria Buzău. La Tulcea am jucat cu o adversară din Liga a II-a, nu am învins nici pe Steaua, nici pe Dinamo, deci trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, modești pentru că nu va fi ușor meciul cu Gloria Buzău. Dacă învingem sâmbătă avem șanse mari de evitare a retrogradării și îndeplinire a obiectivului.

Pentru acest joc, nu avem jucători suspendați sau accidentați, tot lotul fiind valid. Din fericire, ne continuăm seria bună din tur, când, în ultimele două etape, am învins pe FC Farul la Mangalia, cu 4-0, și pe Dinamo II București, în deplasare, cu 3-1″, a spus președintele.

Articol scris de Cătălin Donose

20 Mar. 2012, 17:45 Liga 2
Pe aceeași temă