OFICIAL | ”U” Cluj s-a întărit în defensivă cu un fundaș spaniol venit inițial în România la FC Brașov

Andrei PASCU 09 Sep. 2021, 17:55 Liga 2
OFICIAL | ”U” Cluj s-a întărit în defensivă cu un fundaș spaniol venit inițial în România la FC Brașov

Universitatea Cluj a făcut publică venirea fundașului dreapta Roberto Alarcon (23 de ani). Spaniolul se antrena cu ardelenii de câteva zile bune, însă clubul l-a prezentat fanilor miercuri, 8 septembrie, cu câteva ore înainte de meciul din Cupa României, în faza a IV-a, cu CA Oradea, în fața căreia a și pierdut și a fost eliminat din competiție. Alarcon a făcut parte din lot în jocul cu bihorenii.

Roberto Alarcon a venit în România cu altă destinație, FC Brașov, doar că oamenii din conducerea trupei nou-promovate nu au căzut la acord între ei, deși jucătorul îl convinsese pe Ilie Stan că merită păstrat în lot. Apoi, pe fir a intrat Universitatea Cluj, care l-a adus inițial la pregătiri, iar apoi i-a oferit contractul.

Roberto Alarcon, prezentat la ”U” Cluj! 

Fundașul spaniol este un produs al celor de la Mallorca, iar ultima dată a evoluat pentru FC Tucson, echipă care acum activează în liga a treia din Statele Unite ale Americii. A prins 16 meciuri, a reușit să marcheze de două ori și a oferit două pase decisive.

În Spania, apărătorul a mai evoluat pentru CF Platges de Calvia, din ligile inferioare.

”Sunt aici de câteva zile. Am avut ocazia să observ organizarea clubului și să îmi cunosc colegii. Cred că e o oportunitate mare pentru a mă dezvolta ca jucător. Abia aștept să să îmbrac tricoul acestei echipe și să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost în tribune la două meciuri.

Suporterii de aici m-au impresionat. Abia aștept să joc pentru ei, pentru acest oraș. Voi lupta pentru acest club. Mă gândesc doar la promovare și voi da totul pentru asta”, a declarat fundașul pentru FC U Cluj, site-ul oficial al ardelenilor, care i-a făcut și o descriere amplă acestuia.

”U” Cluj are meci pe terenul celor de la FK Csikszereda în etapa a 6-a a Ligii a 2-a 

După eșecul cu 1-2 în fața divizionarei a treia CA Oradea, Universitatea Cluj va evolua în etapa a 6-a a Ligii a 2-a, contra FK Csikszereda, la Miercurea Ciuc. Partida este programată pentru luni de la ora 16:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

În acest moment, ”U” Cluj e pe locul 5 în clasamentul diviziei a doua, cu 12 puncte, la egalitate cu echipa de deasupra ei, Petrolul, care are un golaveraj superior, și la un punct de Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și liderul Steaua.

FK Csikszereda e pe locul 18, antepenultimul, cu 0 puncte după cinci etape.

Foto și video: Universitatea Cluj

 

 

 

Andrei PASCU 09 Sep. 2021, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă