Erik Lincar e în continuare nemulțumit. ”U” Cluj se pregătește să renunțe la doi fotbaliști, dar și să aducă un fundaș dreapta

Andrei PASCU 05 Sep. 2021, 15:30 Liga 2
Erik Lincar e în continuare nemulțumit. ”U” Cluj se pregătește să renunțe la doi fotbaliști, dar și să aducă un fundaș dreapta

Universitatea Cluj face schimbări în plin sezon, deși nu se poate spune că a avut un start nereușit de Liga 2. Erik Lincar încă face reglaje la nivelul lotului, iar doi jucători sunt pe picior de plecare. Clubul nu a anunțat deocamdată nimic, dar două nume din lot ar fi în dizgrațiile antrenorului, din diverse motive.

Laurențiu Rus a intrat pe lista neagră după meciul cu Poli Iași 

Pe lista cu jucătorii nedoriți a lui Erik Lincar au intrat și Laurențiu Rus (36 de ani) și Iaser Țurcan (23 de ani), potrivit 4evercluj.ro. Luând pe rând cei doi jucători, Rus a fost scos din lot de Universitatea Cluj încă după meciul cu Politehnica Iași, din etapa 4-a, când ardelenii au înregistrat primul și singurul eșec al sezonului de Liga 2. Rus a fost introdus de Lincar la pauză, când moldovenii aveau deja 2-0.

Iaser Țurcan abia a fost împrumutat de la Petrocub Hîncești

Decizia luată în cazul lui Țurcan pare una extrem de rapidă, întrucât el a fost adus sub formă de împrumut chiar în această vară, din Republica Moldova, de la Petrocub Hîncești. După cele două meciuri în care a fost utilizat, potrivit sursei mai sus amintite, Erik Lincar și conducerea l-au anunțat că nu mai au nevoie de serviciile sale.

Astfel, fotbalistul din Republica Moldova trebuie să își caute o nouă echipă, la numai câteva săptămâni după venirea în Ardeal. Cel mai probabil, va reveni însă la Petrocub Hîncești.

Roberto Alarcon, înlocuitorul lui Laurențiu Rus. Se pregătește cu ”U” Cluj deja 

Erik Lincar nu a stat cu mâinile în sân, iar în ceea ce privește lista venirilor se pare că i-a găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Rus. Tot 4evercluj.ro anunță că fundașul spaniol Roberto Alarcon (23 de ani) se pregătește de aproximativ trei săptămâni cu ardelenii. Din nou, clubul nu a anunțat fanii nimic în ceea ce privește venirea acestuia sau să dea indicii că lucrează la o nouă mutare.

Ibericul avea o destinație certă, FC Brașov, doar că oamenii din conducerea trupei lui Ilie Stan nu au căzut la acord cu acesta. Așa, pe fir a intrat Universitatea Cluj, care l-a adus la pregătiri și, poate, îi va oferi și un contract, dacă asta nu s-a întâmplat deja.

Cartea de vizită a lui Alarcon nu este foarte stufoasă. Este un produs al celor de la Mallorca, iar ultima dată a evoluat pentru FC Tucson, echipă care acum activează în liga a treia din Statele Unite ale Americii. În Spania, apărătorul a mai evoluat pentru CF Platges de Calvia, din ligile inferioare.

Erik Lincar coordonează antrenamentele de la distanță 

Erik Lincar nu pregătește de la locul faptei ședințele de pregătire ale Universității Cluj. După operația suferită la picior, antrenorul a căzut la un acord cu conducerea să stea acasă, pentru refacere, iar de la distanță gestionează antrenamentele prin antrenorul secund Viorel Domocoș și preparatorul fizic Cristian Panduru.

Rămâne de văzut dacă Lincar va sta pe banca ”studenților” în partida cu CA Oradea, din Faza a IV-a a Cupei României, programată miercuri, de la ora 16:30, sau dacă se va întoarce la partida din campionat, cu FK Csikszereda, din deplasare, din etapa a 6-a, care va avea loc lunea viitoare, 13 septembrie.

Foto: FC Universitatea Cluj

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 Sep. 2021, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă