O plecare și două veniri la CSC Dumbrăvița! Timișenii readuc un jucător de la UTA

Călin MNERIE 23 Aug. 2024, 13:47 Liga 2
O plecare și două veniri la CSC Dumbrăvița! Timișenii readuc un jucător de la UTA

Ahmet Ekmekci nu va debuta prea curând în prima ligă, fiindcă mijlocașul în vârstă de 20 de ani al echipei UTA va fi împrumutat din nou în Liga 2 și tot la CSC Dumbrăvița, acolo evoluase și în returul stagiunii 2023-2024 în opt partide oficiale. Patru dintre ele în sezonul regular și alte patru în play-out.

Cosmin Stan spunea în pauza de vară că și-l dorește înapoi pe Ekmekci, însă Mircea Rednic l-a reținut în lotul arădenilor pe jucătorul ”under” în acest debut de sezon.

Ahmet Ekmekci se întoarce la CSC Dumbrăvița și va fi în lotul pentru meciul cu Petrolul

Deși nu a avut realizări, goluri sau pase decisive, Ahmet Ekmekci e un fotbalist pe placul lui Cosmin Stan, care și-a dat acordul pentru revenirea fotbalistului în tricoul Dumbrăviței.

Actele sunt în lucru și fotbalistul ”Bătrânei Doamne” ar trebui să fie în lot pentru deplasarea timișenilor la Ploiești, în cadrul Play-off-ului Cupei României.

Dumbrăvița ar fi trebuit să joace acasă cu Petrolul, însă, cum meciul a fost programat de FRF în nocturnă, marți, de la ora 19:00, timișenii au întâmpinat eternă problemă în orașul de pe Bega sau comunele limitrofe: lipsa unui stadion cu nocturnă la standardele Cupei României. Era o posibilitate ca echipa lui Stan să joace la Arad, însă ar fi fost cam multe două meciuri oficiale în tot atâtea zile pe ”Francisc Neuman”, chiar și pentru noul gazon. Se știe că UTA o înfruntă pe Farul luni seara, în ultima partidă a rundei cu numărul 7 a SuperLigii. În plus, costurile cu închirierea arenei din Calea Aurel Vlaicu erau destul de mari pentru timișeni.

Prin urmare, pe site-ul FRF apare ca loc de desfășurare al disputei ”Ilie Oană” din Ploiești, acolo unde Ekmekci ar putea redebuta în tricoul Dumbrăviței.

  • 8 meciuri, 657 minute, a jucat Ahmet Ercan Ekmekci pentru CSC Dumbrăvița în partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, când a fost împrumutat la timișeni de UTA. Pentru Arădeni a fost rezervă în 4 jocuri în acest debut de campionat 2024-2025 de prima ligă.

A plecat Răzvan Joldea, a venit Andres Bologa, la CSC Dumbrăvița

Până atunci, timișenii au meci tare cu Steaua, sâmbătă, 24 august, de la ora 11:00, pe arena ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2.

Așadar, debutul lui Ahmet Ekmekci în SuperLigă se amână deocamdată. Fotbalistul se aflase pe banca de rezerve a UTA-ei în patru partide din startul sezonului, cu Rapid, Craiova, ”U” Cluj și SC Oțelul, dar Mircea Rednic nu l-a trimis pe teren.

În lotul pentru jocul cu Steaua ar putea apărea la CSC Dumbrăvița nou-venitul Andres Bologa.

Cu două zile înainte de jocul cu bucureștenii, Dumbrăvița și-a anunțat încă o achiziție perfectată în această vară, dar și o plecare.

Nou-venitul este Andres Bologa, un fundaș stânga în vârstă de 16 ani, iar cel care a plecat este Răzvan Joldea, fundaș în vârstă de 18 ani împrumutat în această vară de la UTA și care s-a întors la echipa arădeană. Acesta nu a fost utilizat nici în cele trei jocuri din campionat de până acum și nici în cele două partide din Cupa României.

”Clubul nostru are plăcerea de a anunța o noutate în lot. E vorba despre 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 𝗕𝗼𝗹𝗼𝗴𝗮, fundaș stânga sosit din postura de jucător liber de contract.
Este născut la 22 iulie 2008
Bine ai venit, Andres! Să fie într-un ceas bun!
În același timp, clubul nostru anunță despărțirea de fundașul 𝗥𝗮̆𝘇𝘃𝗮𝗻 𝗝𝗼𝗹𝗱𝗲𝗮. Tânărul fotbalist a revenit astfel la dispoziția clubului de care aparține, UTA Arad”, a comunicat CSC Dumbrăvița.

Foto: Jozsi Leczki (Mediafax Foto) și CSC Dumbrăvița

Călin MNERIE 23 Aug. 2024, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă