„Nu ne temem de renumele formației din Iași, mergem să câștigăm”

02 Sep. 2011, 14:35 Liga 2

Gloria Buzău se află în fața primului adversar dificil în actuala ediție a ligii secunde la fotbal. Elevii lui Mihai Ciobanu vor întâlni mâine, în deplasare, formația CSMS Iași. Moldovenii sunt pe locul opt, la egalitate de puncte cu Gloria Buzău și de abia și-au schimbat antrenorul. Buzoienii au planuri mari în deplasarea de la Iași, vor să câștige toate punctele puse în joc. Adrian Câmpeanu, atacantul grupării din Crâng, a declarat că nu se teme de forța ieșenilor.

„Fără îndoială, ne așteaptă un joc greu, în fața unei echipe care are ca obiectiv promovarea în Liga I. Nu ne temem de renumele formației din Iași, și nici de forța lor financiară sau sportivă. Mergem să câștigăm, chiar dacă ne vom da sufletul pe teren”.

Țabără, singurul incert

În cadrul conferinței săptămânale, antrenorul secund Alexandru Ciobanu a spus că singura problemă de efectiv a buzoienilor este Țabără. Jucătorul buzoienilor resimțindu-se după antrenamentul de miercuri seară. În ciuda problemelor de sănătate, Ciobanu junior a dat garanții că se va face tot posibilul ca tânărul jucător să fie apt pentru partida cu moldovenii.

Cu două tăișuri

Marius Baciu, tehnicianul ieșenilor din primele două runde ale stagiunii în curs, a fost demis înaintea meciului cu Gloria Buzău. Ionuț Popa i-a luat locul pe banca tehnică și a promis suporterilor moldoveni că Iașiul va avea echipă în prima ligă a sezonului viitor. Fotbaliștii Gloriei pot profita de instabilitatea băncii tehnice sau se pot „trezi” în fața unei echipe cu un suflu nou, motivată să obțină toate punctele puse în joc.

Înaintea confruntării directe, cele două echipe sunt vecine de clasament. Gloria Buzău se află pe locul șapte, cu trei puncte din primele două jocuri, în timp ce CSMS Iași se află pe a opta treaptă, cu același număr de puncte.

Partida va fi arbitrată la centru de bucureșteanul Claudiu Baboia, care va fi ajutat la cele două tușe de concetățeanul Costin Florescu și de Fridl Marian din Comănești. Observatorii pentru meciul de la Iași vor fi Mara Constantin din Predeal și Bogdan Zanfirescu din Botoșani.

Sursa: Opinia Buzău

02 Sep. 2011, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă