„Nu mai are nimic de pierdut. Trebuie să jucăm din plăcere”. Pânzaru vrea să încurce liderul Seriei I la el acasă

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 12:15 Liga 2

Sâmbătă, în prima etapă a turului turneului play-off, CF Brăila va juca în deplasare la FC Voluntari, liderul Seriei I. Alin Pânzaru, tehnicianul brăilenilor, consideră că, în această parte a campionatului, nemaiavând presiunea realizării obiectivului, jucătorii trebuie să evolueze din plăcere și evident că vor apărea și rezultatele.

„Mergem să jucăm, suntem în postura de echipă care nu mai are nimic de pierdut. Trebuie să jucăm din plăcere și nu vom lupta pentru alții. Vreau să văd la fotbaliști plăcerea de a juca, determinare în joc și atunci vor veni și rezultatele”, a declarat Alin Pânzaru.

Brăilenii vor efectua în această dimineață un antrenament pe stadionul Municipal apoi vor pleca spre București. Singurul jucător indisponibil pentru această partidă este fundașul Spiridon. „Spiridon este accidentat, în rest tot lotul este valid. Sper ca de data aceasta să aliniem cea mai bună echipă și să oferim un spectacol plăcut”, a mai spus Pânzaru.

FC Voluntari începe play-off-ul Seriei I de pe primul loc, cu un avans de șapte puncte față de a doua clasată, iar CF Brăila este ultima în acest clasament la o distanță de 24 de puncte de lider, 29 de puncte față de 53.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 12:15 Liga 2
Pe aceeași temă